Haberler

Erzincan'da Otobüs Şoförü, Kendisiyle Tartışırken Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

Güncelleme:

Erzincan'da halk otobüsü şoförü, kendisiyle tartışan ve bir süre sonra da kalp krizi geçiren yolcuyu, yaptığı müdahalenin ardından hastaneye yetiştirdi. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, sağlığına kavuşan yolcu, otobüs şoföründen özür diledi.

Erzincan'da halk otobüsü şoförü Cem Kılıç, kendisiyle tartışan ve bir süre sonra da kalp krizi geçiren yolcuyu, yaptığı müdahalenin ardından hastaneye yetiştirdi. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, tedavisinin ardından sağlığına kavuşan yolcu, otobüs şoföründen özür diledi.

YOLCU, GEÇ GELDİĞİNİ SÖYLEYEREK OTOBÜS ŞOFÖRÜYLE TARTIŞTI

Olay, 5 Eylül günü meydana geldi. Mengüceli- Fatih mahalleleri arasında yolcu taşıyan Cem Kılıç yönetimindeki 24 EF 246 plakalı özel halk otobüsüne Halitpaşa Caddesi'nde bir erkek yolcu bindi. İsmi öğrenilemeyen yolcu, geç geldiğini iddia ederek Kılıç ile tartışmaya başladı.

ŞOFÖRÜN ÜZERİNE YÜRÜYEN YOLCU BİR SÜRE SONRA RAHATSIZLANDI

Arka bölümde koltukta oturan yolcu, yerinden kalkıp, Kılıç'ın üzerine yürüdü. Diğer yolcuların uyarıları üzerine yeniden yerine oturan yolcu, bir süre sonra rahatsızlandı, yere yığıldı.

Erzincan'da Otobüs Şoförü, Kendisiyle Tartışırken Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

ŞOFÖR, RAHATSIZLANAN YOLCUYU HASTANEYE YETİŞTİRDİ

Durumu fark eden Cem Kılıç, otobüsü durdurarak yolcuya müdahale etti, ardından da güzergahını değiştirip Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Erzincan'da Otobüs Şoförü, Kendisiyle Tartışırken Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

YOLCUNUN KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ BELİRLENDİ

Hastanede tedaviye alınan yolcunun kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yaşanan o anlar ise otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Erzincan'da Otobüs Şoförü, Kendisiyle Tartışırken Kalp Krizi Geçiren Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

"ŞOFÖRLÜK GERÇEKTEN ZOR BİR MESLEK"

Olay günü yolcunun otobüse binerken kendisine tepki gösterdiğini ifade eden Cem Kılıç, "Yolcu otobüse binince 'Nerede kaldınız, bir saattir sizi bekliyorum?' diye tepki gösterdi. Ben de sakin olup oturmasını istedim. O esnada bana hücum etmeye kalktı. Diğer yolcular izin vermeyince onlara da aynı tepkiyi gösterdi. Arka tarafa geçip oturdu, ancak çok tepkiliydi. Sonra güzergahımızda devam ediyorduk, o sırada yolcular, 'kalp krizi mi geçiriyor, çok rahatsızlandı' deyince hemen dörtlüleri yakıp kenara yanaştım. Gittim hastamızı kontrol ettim, diline baktım. Yan çevirdim, kalbine baktım. Güzergahımızdan çıkıp hastaneye götürdüm. Kalbinden sorun yaşamış. Olaydan sonra karşılaşınca bana teşekkür etti, özür diledi. Şoförlük gerçekten çok zor bir meslek. Şoför arkadaşlarımızın Allah yardımcı olsun diyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

TURAN:

Demek ki yaşın ve tecrübenin bir önemi yokmuş. . . Her zaman birileri karşınıza geçip size unuttuğunuz insanlık gibi değerleri hatırlatabilir ve öğretebilirmiş. . . Saygı bekleyen yaşlılarımızın, gençlere yaklaşımı da aynı saygı içinde olmalı diye düşünüyorum. Siz birine bağırırken, karşınızdaki susuyorsa; bu onun korktuğunu değil terbiyesini ve ahlakını gösterir. Biraz dikkat edelim. Toplum olarak karşılıklı saygı, sevgiye ihtiyacımız var.

14
0
yanıtYanıtla
WEYLA:

Dünyada hiç bir şey ama hiç bir şey bir insanın kalbini kıracak kadar değerli değil'''' Üzmeyin üzülmeyin

12
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

İnsana insan gibi davranan karşılığını görür. . Şoför rastgele elini adama vursaydı , adamda o an krize girseydi ne olacaktı. . ?? Burada ki adamın hiddetine karşılık şoförün sağduyulu hareketine helal olsun. . Özür dilemesi onun kurtarıldığının zerresi olama ama ders olmuştur. . .

8
0
yanıtYanıtla
cmrsvkt:

Yaşlıysanız ve çok sinirliyseniz ölüm çok yakınınzda demektir. Doktora checkup a gidin

7
0
yanıtYanıtla
EdiAta:

İnsalıktan nasibini almamış hacı! Baksın görsün insanlık ölmemiş. . .

6
1
yanıtYanıtla
isim:

birde o sakalından utan terbiyesiz müslüman

5
2
yanıtYanıtla
memo:

hemşirelikte zor bir meslek hakaretlere saldırılara tacizlere ragmen kulagını tıkıyorsun hastaya himet ediyor saglıgıyla uğraşıyorsun . . bu bir kutsal görev bide hasta yakınlarının hakaretleri saldırıları anlayın artık. içinde olup yaşamak lazım

6
0
yanıtYanıtla
ahmet:

ihtiyarda amma huysuzmuş ya huysuzluğu yüzünden kalp krizi geçirmesi muhtemel zaten

3
0
yanıtYanıtla
Deniz:

adam eceline susuamis. . Allahtan sofor cok sabirliymis kalkip bir yumruk atsaydi Allah gostermesin. . .

3
0
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

İnsanlar çok sabırsız davranıyorlar.Şöförün verilmiş sadakası varmış,,adam ya ölseydi,,şöfere yazık olurdu.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title