Haberler

    Bmw X1 ve X2'ye Yeni Dizel Motor

    CARMEDYA.COM – BMW X1 ve X2 modelleri için motor gamını genişletiyor.

    CARMEDYA.COM – BMW X1 ve X2 modelleri için motor gamını genişletiyor. Marka bu modellere yeni dizel motor seçeneği koyacak.

    Yeni dizel motor

    Yeni motor X1 ve X2 modellerinde sunulacak ve sDrive20d sürümü olarak adlandırılacak. 2.0 litrelik motor 187 HP güç üretecek. 2 litre dizel motor dört silindirli olarak sunuluyor. Gücünü ön lastiklerden yere aktaran model, sekiz ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla müşterilere destek olacak. Bunun yanında marka 18d versiyonu olarak da 148 HP güç sunan daha az güçlü dizel motoru da size sunacak.

    BMW 1 serisine yeni bir versiyon

    BMW, yeni 1 Serisi'ndeki son rötuşları yaparken, yeni bir Edition M Sport Shadow varyantını da modelde sunulacak. Üç ve beş kapılı konfigürasyonlarda mevcut olacak bu versiyon stil anlamında otomobilin elini kuvvetlendirecek. Bu versiyonda LED destekli farlar, parlak siyah ızgara ve 18 inç alaşımlı jantlar yer alıyor. Bunun dışında siyah krom egzoz uçları da dikkatlerden kaçmıyor.

    The post BMW X1 ve X2'ye yeni dizel motor appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    HP Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title