Haberler

Kahraman Şoför, Tartıştığı Yolcunun Hayatını Kurtardı

Güncelleme:

Erzincan'da halk otobüsü şoförü, kendisiyle tartışan ve bir süre sonra kalp krizi geçiren yolcunun hayatını kurtardı.

Erzincan'da halk otobüsü şoförü Cem Kılıç, kendisiyle tartışan bir süre sonra da kalp krizi geçiren yolcuyu, yaptığı müdahalenin ardından hastaneye yetiştirdi. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, tedavisinin ardından sağlığına kavuşan yolcu, otobüs şoföründen özür diledi.

KALP KRİZİ GEÇİREN YOLCUYA İLK MÜDAHALE ŞOFÖRDEN GELDİ

Erzincan Mengüceli- Fatih mahalleleri arasında yolcu taşıyan Cem Kılıç yönetimindeki 24 EF 246 plakalı özel halk otobüsüne Halitpaşa Caddesi'nde bir erkek yolcu bindi. İsmi öğrenilemeyen yolcu, geç geldiğini iddia ederek Kılıç ile tartışmaya başladı. Arka bölümde koltukta oturan yolcu, yerinden kalkıp, Kılıç'ın üzerine yürüdü. Diğer yolcuların uyarıları üzerine yeniden yerine oturan yolcu, bir süre sonra rahatsızlandı, yere yığıldı. Durumu fark eden Cem Kılıç, otobüsü durdurarak yolcuya müdahale etti, ardından da güzergahını değiştirip Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedaviye alınan yolcunun kalp krizi geçirdiği belirlendi. Yaşanan o anlar ise otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Kahraman Şoför Tartıştığı Yolcunun Hayatını Kurtardı

OTOBÜSE BİNDİĞİNDE ŞOFÖRE TEPKİ GÖSTERMİŞ

Olay günü yolcunun otobüse binerken kendisine tepki gösterdiğini ifade eden Cem Kılıç, "Yolcu otobüse binince 'Nerede kaldınız, bir saattir sizi bekliyorum?' diye tepki gösterdi. Ben de sakin olup oturmasını istedim. O esnada bana hücum etmeye kalktı. Diğer yolcular izin vermeyince onlara da aynı tepkiyi gösterdi. Arka tarafa geçip oturdu, ancak çok tepkiliydi. Sonra güzergahımızda devam ediyorduk, o sırada yolcular, 'kalp krizi mi geçiriyor, çok rahatsızlandı' deyince hemen dörtlüleri yakıp kenara yanaştım. Gittim hastamızı kontrol ettim, diline baktım. Yan çevirdim, kalbine baktım. Güzergahımızdan çıkıp hastaneye götürdüm. Kalbinden sorun yaşamış. Olaydan sonra karşılaşınca bana teşekkür etti, özür diledi. Şoförlük gerçekten çok zor bir meslek. Şoför arkadaşlarımızın Allah yardımcı olsun diyorum" dedi.

Kahraman Şoför Tartıştığı Yolcunun Hayatını Kurtardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

bu ne ya:

cahil adam önce o sakalını kes biraz insana benze söför geç kaldıysa taxi ile git

1
12
yanıtYanıtla
Ne alaka:

Sakal ile ne alakası var ......

yanıt12
yanıt0
tuzsuzdelibekir:

insanların gittikçe birbirine tahammülleri kalmıyor. Köy şehre taşındıkça güzel hasletlerde bir bir yok oluyor. Ülkeyi yönetenlere sesleniyorum. Köyü bitirdiniz. İnsanlara köyünde yerinde ekmek kapısı bulunuz. Nasıl ülke yönetiyorsunuz. Bu ülkeye köykent lazım.

7
0
yanıtYanıtla
vahdettin:

insanlık ölmemiş. . . helal olsun . . . iyi insanlarda varmış

6
0
yanıtYanıtla
Cafer Bez Getir:

Helal sana şöför kardeş.

5
0
yanıtYanıtla
Lale:

Buyur birazda sen yönet tuzsuz deli bekir, bakalım o arz ettiklerini aklının sırasına bile koyabilirmisin?ülkenin onca sorunu varken, hem bu işin köyle kentle ne alakası var, burada sadece güzel bir örnek insanlık var, oda bizim güzel 24 ayar Erzincanlılara özel????????

2
0
yanıtYanıtla
Tebrikler:

Şoförün duruşunu çok begendim, kazmanın biri olsa adama fiziksel olarak müdahale eder ölümüne bile sebep olabilirdi

1
0
yanıtYanıtla
MEHMET BİR DELİ OĞLAN:

ALLAH ÖMRÜNÜ VERSİN

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

güzelcemkılıç

0
0
yanıtYanıtla
pöh:

azraili görünce imana geldi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title