Haberler

Galatasaray-Kasımpaşa Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçı öncesinde kadroda rotasyona gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçı öncesinde kadroda rotasyona gitti.

Lokomotiv Moskova ile 18 Eylül Salı günü karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'in 4. haftasında 4-0 kaybedilen Trabzonspor maçına göre ilk 11'de 6 değişiklikle Kasımpaşa karşısına çıktı.

Fatih Terim, Trabzonspor maçında ilk 11'de başlayan futbolculardan Mariano Filho, Ahmet Çalık, Henry Onyekuru ve Fernando Reges'i yedeğe çekerken, Maicon Roque hafif sakatlığı, Younes Belhanda da kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı.

Terim, Kasımpaşa maçında bu futbolcuların yerine Martin Linnes, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Ryan Donk, Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'e ilk 11'de forma verdi.

Galatasaray karşılaşmaya Fernando Muslera, Martin Linnes, Serdar Aziz, Ozan Kabak, Yuto Nagatomo, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Sinan Gümüş, Emre Akbaba, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok 11'i ile çıktı.

Ozan Kabak ilk kez 11'de

Galatasaray'ın altyapısından yetişen Ozan Kabak, Süper Lig'de ilk kez bir maça 11'de başladı.

Fatih Terim, 18 yaşındaki futbolcuyu stoperde Serdar Aziz ile birlikte görevlendirdi.

Ozan Kabak, ligde geçen sezon Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon da Aytemiz Alanyaspor maçlarında sonradan oyuna dahil olmuştu.

Rodrigues döndü

Sarı-kırmızılı takımda Garry Rodrigues, Kasımpaşa maçında ilk 11'deki yerini aldı.

Ligin ilk haftasında MKE Ankaragücü ile yapılan maçtan sonraki antrenmanda geçirdiği sakatlık nedeniyle Göztepe, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen ve Trabzonspor maçında da sonradan oyuna dahil olan Rodrigues, üç hafta aradan sonra ilk 11'de sahaya çıktı.

Linnes'in bu sezonki ilk maçı

Galatasaray'da Martin Linnes, bu sezon ilk kez lig maçında forma giydi.

Fatih Terim, ilk 4 haftada tercih etmediği Norveçli futbolcuyu Kasımpaşa maçında Mariano'nun yerine görevlendirdi.

Feghouli yine yedek

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli, Kasımpaşa maçında da yedek kaldı.

Teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon hiçbir lig maçında ilk 11'de görev vermediği Feghouli, MKE Ankaragücü ve Trabzonspor karşılaşmalarında sonradan oyuna girmişti.

Metin Oktay anıldı

Karşılaşma öncesinde Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Metin Oktay anıldı.

İstanbul'da 13 Eylül 1991'de geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Metin Oktay için tribünlerde çok sayıda pankart asılırken, stadın skor tabelasında ise efsane futbolcunun görüntülerine yer verildi.

Bu arada karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, tribünleri çok büyük oranda doldurdu.

Kasımpaşa'da 2 eksik

Kasımpaşa'da Fode Koita ve Abdul Rahman Khalili, sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemedi.

Lacivert-beyazlı takım, 4. haftadaki MKE Ankaragücü maçına göre ilk 11'de tek değişiklikle sahaya çıktı.

Teknik direktör Kemal Özdeş, yedeğe çektiği Tarkan Serbest'in yerine David Pavelka'ya formayı verdi.

Kaynak: AA / Spor

Fatih Terim Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title