Haberler

İphone Xr, Herkesin Kullanabileceği, Daha Az Pahalı İphone X Modeli

iPhone XR Modeli Aslında Sürpriz Değil, Ama En Büyüleyici Model Bu Oldu!

Neden mi? bu kur artışını bir yana bırakırsanız, Apple herkesin iPhone Tasarımını deneyimleyebileceği bir model olarak iPhone XR modelini duyurdu.

https: //www.teknotalk.com/wp-content/uploads/2018/09/iPhone-Xr-GIF.mp4

Apple'ın yeni iPhone XR modeli, bizim için daha önceki sızıntılar yüzünden sürpriz olmadı. Ancak öyle bile olsa XR modeli, şirketin şu anda yaptığı en güzel ve büyüleyici şey bana göre…

Beklendiği gibi Apple, iPhone X modellerinden daha az pahalı bir sürüm olarak 6.1 inçlik bir LCD ekranlı ve alüminyum çerçeveli iPhone XR'yi sundu. Daha düşük maliyetlendirme ve fiyatlandırmanın bir sonucu olarak bir çok insan Apple'ın bu yeni nesil akıllı telefonlarını daha kolay ulaşıp kullanabilecek. iPhone 5c modelinde biraz hayal kırıklığı yaşamış olsa da bu modelde bence kesinlikle böyle olmayacak.

XR ile iPhone 5c'yi karşılaştırmak kesinlikle doğru değil. iPhone 5C plastik bir gövdeye paketlenmiş iken iPhone XR, A12 biyonik yonga setinin neredeyse tüm premium özelliklerini alıyor.

iPhone XR Özellikleri

Tekrarlamak gerekirse, iPhone XR 6.1 inçlik LCD ekrana sahip cam tasarımlı alüminyum renkli gövde ile yapılmış harika bir cihaz olarak görünüyor. Çok ucuz zannetmeyin zira iPhone Xs ve iPhone Xs Max Modeline göre biraz daha az pahalı demek daha doğru. Yine de kendinizi iyi hissettirecek kadar ucuz görünüyor.

XR modeli iPhone XS tasarımı hiç yokmuş gibi tasarlanmış. Apple XR'nin ekranını bir akıllı telefona koyulan en iyi ve en gelişmiş LCD Paneli olarak tanımlıyor. Elbette Xs AMOLED ekranın yaptığı aynı renk derinliğine sahip değil. Ancak bu kimin umrunda ki. XR'nin arka kamerası mükemmel fotoğraflar çekebiliyor.

Tüm bunlardan daha önemlisi XR'de diğerlerinde kullanılan A12 biyonik Yonga Seti var. Bu diğer kardeşleri gibi aynı hızda çalışacağı anlamına geliyor. Aynı cihazla makine-öğrenme uygulamaları, sofistike gösterişli oyunları ve AR görsellerini rahatlıkla kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Bu nedenle XR gibi daha düşük bütçeli bir model varken diğerlerini almak ne kadar akılcı olur bilemiyorum.

Hele hele iPhone 6, iPhone 6S gibi daha eski model kullanıcıları için şimdiden söylüyorum;

iPhone XR gibi diğer kardeşlerine göre daha mütevazi model bile sizin için, çok değerli bir iPhone güncellemesi – sıçraması olur.

Çok daha hesaplı bir fiyata yeni iPhone X tasarımı satın almış olursunuz. iOS 12 ile geliştirilmiş iOS sürümü, daha modern bir iOS sürümünü kullanmanıza yardımcı olacak.

iPhone XR Renkleri

750 $ 'a satılacak iPhoneXR modeli, modern performansı daha fazla insana yaklaştırıyor ve bu bence gayet iyi bir şey.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Cep Telefonu Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title