Haberler

    Fatih Terim'in Kasımpaşa Maçında 11'de Oynattığı Ozan, Hocasının Yüzünü Güldürdü

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 18 yaşındaki Ozan Kabak'a güvendi, ilk 11'de formayı verdi. Genç fubolcu da gösterdiği performansla hocasının yüzünü kara çıkarmadı.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son maçtaki kadrodan tam 6 değişiklik yaparken, bunlardan en ilgi çekeni Ozan Kabak oldu.

    Maicon ve Ahmet'in yerine Serdar Aziz ile Ozan'ı ilk 11'de sahaya süren Terim, böylece Süper Lig'e bir genç daha kazandırdı. 25 Mart 2000'de doğan Ozan, 7 Temmuz 2000 doğumlu takım arkadaşı Yunus Akgün ile birlikte Süper Lig'de forma giyen en genç oyuncu oldu. İlk yarının son dakikalarında Kasımpaşalı Trezeguet'in pozisyon bulmasını engelleyen genç futbolcu önce Ndiaye, ardından da Donk ve Nagatomo tarafından tebrik edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı sona ererken tüm tribünler Ozan Kabak diye tempo tuttu.

    OZAN'IN GÜZEL OYUNU İSTATİSTİKLERE YANSIDI

    18 yaşındaki oyuncunun başarılı performansı, istatistiklere de yansıdı. Ozan maç içinde 11 kez top uzaklaştırırken, 2 kez şut engelledi. Genç futbolcu 3 kez de pas arası yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (5)

    123:

    Askeri ücretlen ne olacaktı. 3 tane gol atacak hali yok ya. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    exelans:

    galatasaraydan nefret eden bir beşiktaşlıyım ama bu konuda tebrik ediyorum oyuncuyu ve t. d başarılar.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    EEE GALATASARAY İMPARATORLUĞUNUN FARKI. BİZ YOKTAN VAREDERİZ, DİĞERLERİ HAZIRI YOK EDER. EN ÇOKDA REP. OF BANANAS FB.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    köksal akın:

    kaplumbağa hızlı, akıl fukarası zengini maycon ları alın geriden kimler geliyorlara kör olun sonra o bu şu sahaya sürdü bakın denilsin. . . . futbolda tecrübe olmaz, akılda tecrübe olmaz, akıllıysan ve kuvvetli - ceviksen - ihtimalleri saniyede seze biliyorsan hep iyisindir, bu genç de sonuç da çevik, ilk hamleler akıl dolu, , , , , zaten biri çok beğenmiş olacak ki önünde diz çöktü. . . onu da hakem bu kibarlık jest olsun diye penaltı verdiiiii

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    yürün aslanım türkün gençleri yabancılara kul köle olmayın bizim aslan yürekli gençlerimiz daha iyisini oynar yabancıya hayır takımlarımız yerli olsun artık iyice yabancılaştık yerli malı yurdun malı olsun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title