Haberler

    A Milli Basketbol Takımı, Ömer Onan'ı Yalnız Bırakmadı!

    A Milli Basketbol Takımı Ömer Onan'ın restoran açılışına katıldı.

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve A Milli Erkek Basketbol Takımı, TBF Üst Düzey Yöneticisi Ömer Onan'ın Ankara Balgat'ta bulunan yeni tantuni restoranının açılışına katıldı.
    Mersin'de, 1964 yılından bu yana hizmet veren ve bu özelliğiyle kentin en köklü ve en ünlü tantunicisi olan restoran zinciri, Ankaralılarla da buluştu.
    Açılışta TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yanı sıra TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ile TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım da yer aldı.
    TBF Üst Düzey Yöneticisi Ömer Onan, basketbolu bıraktıktan sonra kendi şehri Mersin'in en önemli yemeklerinden tantuniye yatırım yaptıklarını belirterek, Ankara'ya açtıkları restoran nedeniyle mutlu olduğunu belirtti.
    Zincirin Mersin'in en eski tantunicilerinden biri olduğunu vurgulayan Onan, "İstanbul'da iki, Mersin'de bir dükkan açtık, 6'ncı dükkanımızı da Ankara'da açıyoruz. Markamıza Ankara'dan çok talep vardı. Biz de A Milli Takımımızın galibiyeti üzerine açılışı bu moralli günde yapmak istedik" dedi.
    Onan, aktif basketbolcu olduğu dönemde 2010 yılındaki Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde sporcularla Mersin'deki tantuni restoranına gittiklerini dile getirerek, "Mersin'de küçük bir dükkandan bugünlere geldik. Bu dönemde açılan restoranın en büyük faydası 16-17 kişi çalıştırıp istihdam yaratarak ülkemize faydalı olmak. Sayın başkanımız başta olmak üzere milli takımımıza açılışımıza katıldığı için çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ömer Onan basketbol Mersin Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title