Haberler

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmutyazıcıoğlu: Negredo'nun Bugün 17:00'a Kadar Vakti Var

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bugün saat 17.00'de antrenmanımız var. Negredo eğer bu antrenmana çıkmaz ise hukuki süreci başlatacağız." dedi.

Beşiktaş'ta Negredo bilmecesi yaşanıyor. Öğle saatlerinde eşiyle birlkte Katar'a uçan Negredo, " Beşiktaş'ı seviyordum ama futbol böyle bir şey" diyerek ayrılığı resmen açıkladı. Ancak Beşiktaş cephesinden kafa karıştıran açıklamalar geldi.

"NEGREDO'DAN İMZA BEYANNAMESİ ALDIK"

Negredo'nun Dubai'ye sağlık kontrolü için gideceğinin öğrenilmesinin ardından harekete geçtiklerini belirten Beşiktaş'ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Negredo'ya Dubai'ye gitmesi için onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için bu ülkeye gitmiş. Bizim de budan haberimiz olduktan sonra havalimanına A Takım İdari İşler Sorumlusu Erdinç Gültekin'i gönderdik ve imza beyannamesini aldık. Bugün saat 17.00'de antrenmanımız var. Negredo eğer bu antrenmana çıkmaz ise hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Başkanımızın da söylediği gibi eğer istediğimiz şartlarda bu transfer sonuçlanırsa bu iş biter ama aksi durumda hukuki yollara başvuracağız. Bugün izinli olduğu için Negredo istediği yere gidebilir. Burada bizim müdahale yetkimiz zaten yok. Ama bugün saat 17.00'ye kadar da vakti var. Aksi bir durumda üzerimize düşeni yaparız" açıklamasını yaptı.

BAŞKAN ORMAN TEKLİF YOK DEMİŞTİ

Başkan Fikret Orman DA, düzenlediği basın toplantısında transferle ilgili bilgisi olmadığını belirterek, "Şu ana kadar bize gelen bir teklif yok. Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak konuşuyorum. Eğer bize bir teklif gelirse değerlendiririz. Takım izinli, belki izin alıp tatile gitmiştir. Ama bilgi dahilinde gitmiyorsa biz de kendisine ceza veririz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Negredo Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

emed:

adama kontratinda yazan paraya fazla dediler takim bul dediler. adamda kovulmaktan beter etmelerine rahmen lige süper basladi. kendinede takim bulmus. simdikde bonserviz parasi istiyormus ormancik. bak bak bak

5
2
yanıtYanıtla
lazogli:

bizim şenol harcadi bu uşağı da

1
0
yanıtYanıtla
tenisçi:

kimseyi aptal yerine koymasınlar, negredo kiralık bir oyuncu değil ki kendi kafasına göre alıp başını gidebiliyor. Bonservis parasını almadan FB derbisi öncesi takımın en iyi forvetinin elini kolunu sallayarak gitmesine izin verirler mi hiç. Tam bir tiyatro oynanıyor.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title