Haberler

Hande Soral, Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil oldu. Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı canlandırmaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna Burak Özçivit'ten sonra sürpriz bir isim daha katıldı. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda kadroya dahil olan ünlü isim Hande Soral, sosyal medya hesabından haberi sevenleriyle paylaştı. Soral, Zeydan karakterini canlandıracağı öğrenildi.

ERTUĞRUL'UN AŞIK OLACAĞI KIZ KİM?

Öte yandan Ertuğrul'un artık bekar olduğunu vurgulayan Kurtuluş Zeydan, ''Onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak.'' dedi.Kurtuluş Zeydan, Ertuğrul'un aşık olacağı karakteri oyuncu Hande Soral'ın canlandıracağını açıkladı.

Hande Soral, Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

BURAK ÖZÇİVİT DİZİYE KATILACAK MI?

Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Kurtuluş Zeydan, ''Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor.'' diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söyledi.

Hande Soral, Diriliş Ertuğrul Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diriliş Ertuğrul Burak Özçivit Hande Soral Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (34)

CONI:

Bedelli askerlik yapan, cocugunu Amerikada doguran tipler millete GAZ veriyo ya helal olsun

19
2
yanıtYanıtla
gayet doğru:

vatandaş

yanıt1
yanıt0
qq:

Alma sende gazı kardeş helal olsun

yanıt0
yanıt1
cb:

Millette gaza gelmesin kardeş

yanıt1
yanıt0
Şaşırmadım:

İyicene zıvanadan çıktılar, bari dizinin başındaki '' ilham kaynağımız tarihimiz '' yazısını kaldırım, tarihimizle hiç bir alakanız yok. ilham kaynaınınz başka yerler.

15
3
yanıtYanıtla
öfb:

burak gelir, diriliş biter. . .

11
6
yanıtYanıtla
xv:

Aynı görüşteyim. Çok anlamsız bir seçim, geldiği gün dizi biter

yanıt0
yanıt1
aslan:

size bisey diyem bu dizide erturul tek esli bide yeni gelen oyuncularin tarihle hic bir alakasi yok burak bide katilsa hic bir sevki kalmaz cunku bu dizi tarihi bi dizi magazin dizisi deil arkadaslar

13
2
yanıtYanıtla
maho:

engin altan düzyatan tarih profesörü sanki :D

yanıt0
yanıt1
mj:

Maho kendi yazdı kendi güldü

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title