Haberler

Malatya'da Engelsiz Yaşam Merkezi Açıldı Hd

Malatya'da Battalgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Engelsiz Yaşam Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Malatya'da Battalgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Engelsiz Yaşam Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Yaşam Merkezi'nin açılış törenine; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, engelliler ve aileleri katıldı. İlk olarak konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, tesisin kısa süre içerisinde ve güzel şekilde tamamlandığını dile getirdi. İşlerinin halka ve Hakka hizmet olduğunu ifade eden Fendoğlu, siyasi partisi fark etmeksizin kentte hizmet veren herkesin arkasında duracaklarını ve onları destekleyeceklerinin altını çizdi.

AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci ise partisinin iktidara gelmesinin ardından engellerin birer birer ortadan kaldırıldığını ifade etti. Tüfenkci, AK Parti olarak en iddialı oldukları konulardan birini de engellilere yönelik hizmetler olduğunu söyledi. AK Parti Milletvekili Öznur Çalık da AK Parti'den önce sosyal devlet anlayışının sadece Anayasa'da yazılı kaldığını söyledi.

Konuşmaların ardından katılanlar tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title