Haberler

Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş, Kızı Alara ile Birlikte New York'a Gitti

Güncelleme:

ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla ilintili suçlardan New York'ta yargılanan İran asıllı Reza Zarrab'ın eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte New York'a gitti.

ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla ilintili suçlardan New York'ta yargılanan İran asıllı Reza Zarrab'ın eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte THY'nin TK 003 sefer sayılı uçağı ile New York'a iniş yaptı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş Kızı Alara ile Birlikte New York'a Gitti!

GEÇEN HAFTA RESTORANDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

İşlediği suçlardan yargılanırken savcılık ile işbirliğine giderek sanıklıktan tanık konumuna geçen Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı VİP salonundan çıkış yaptı. Reza Zarrab, geçen hafta New York'ta ünlü restoran Nobu'da görüntülenmişti.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş Kızı Alara ile Birlikte New York'a Gitti!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Reza Zarrab Ebru Gündeş New York Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (28)

bengü:

bu kadını çok severdim ama artık çok itici buluyorum. hem kocam devlete zarar verebilir diyor hem boşanmıyor hem yanına gidiyor ne kadar sahtekarsın ya. bana hiç gerçekçi gelmiyor bu kadın samimiyetsiz. para için değil ruhlarını kendilerini hatta tüm insanlığı satar bunlar. bu kadına alkış tutanları da ayrıca kınıyorum. efeler gibi ayrılamadı şu adamdan onursuz kadın ancak ağladı duygu sömürüsü yapıp durdu.

22
0
yanıtYanıtla
fatoş:

kıyaslamak belki yersiz ama demet akalın bu kadına açık ara fark atar efelik mevzuunda

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

ne yemeye gitmiş oraya..?

15
2
yanıtYanıtla
lazogli:

ebru gündeş trabzonun iradesidir amerikaya dolar düşsün diye mit gönderdi

5
6
yanıtYanıtla
kaf kef:

mit senin kulağına söyledi galiba

yanıt0
yanıt0
Gül:

Hazir gitmisken temelli kalsin orda gereksiz kisi

9
0
yanıtYanıtla
Adnan menderes:

Seviliyorsun ebru çok kıskansanın var

1
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu kadın Demet Akalın kadar olamadı . çıkarsınlar vatandaşlıktan .

6
3
yanıtYanıtla
Çakıl:

Anne olmayan anlayamaz bu duyguyu.Çocuğu için ciğeri beş para etmez insanla görüşmek zorunda kalmak ona katlanmak alttan almak...

3
3
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ53:

KARS KAĞIZMANDA KAYBOLAN VE HALA BULUNAMAYAN MİNİK YAVRUMUZ SEDANUR İÇİN DUA EDELİM. RABBİM TEZ ZAMANDA BULUNURDA AİLESİNE TESLİM EDİLİR İNŞALLAH. AMİN. İNŞALLAH KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELMEZ BULUNUR. YAVRUMUZ.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title