Haberler

Dha Yurt Bülteni-22

Suriye'de peş peşe patlamalar (2)REJİME AİT 12 NOKTADA PATLAMAİsrail'in, Suriye'de Esad rejimine ait 12 askeri noktayı vurduğu iddia edildi.

Suriye'de peş peşe patlamalar (2)

REJİME AİT 12 NOKTADA PATLAMA

İsrail'in, Suriye'de Esad rejimine ait 12 askeri noktayı vurduğu iddia edildi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Esad rejimine ait Humus'ta 2, Lazkiye'de 4, Banyas'ta 4 ve Hama'daki 47'nci Alay'da 2 olmak üzere toplam 12 patlama meydana geldi. Suriye Arap Haber Ajansı (SANA) ise askeri bir kaynağa dayandırdığı haberinde, saldırının denizden yapıldığını ve bir kaç füzenin rejimin Hava Savunma Sistemleri'nce vurularak etkisiz hale getirildiğini iddia etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------

Patlamaya ait olduğu iddiasıyla soyal medyada paylaşılan görüntüler

Haber: SURİYE

=================================

Otomobil kamyonetle çarpıştı, kasada bulunanlar aracın altında kaldı

DÜZCE'de, otomobil yola çıkmaya çalışan kamyonet ile çarpıştı. Kamyonetin kasasında bulunan 2 kişi yola savrularak kamyonetin altında kaldı. Kazada yaralanan 6 kişi tedavi altına alındı.

Kaza saat 22.30 sıralarında, Rasim Betir Paşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Batuhan Bulut idaresindeki 34 KV 0275 plakalı otomobil, bulvara çıkmaya çalışan İbrahim Bektaş idaresindeki 81 EJ 111 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıkarak durabildi. Kamyonetin kasasında bulunan Ayhan Karakaya (45) ve Fatih Ay (20) ise çarpmanın etkisiyle kasadan düşerek kamyonetin altında kaldı. 2 kişi aracın altından çıkarıldı. Kazada, otomobil sürücüsü Batuhan Bulut ile araçta bulunan Melisa Özcan (19) ve Melih Özcan (16) ile kamyonet sürücüsü İbrahim Bektaş, Ayhan Karakaya ve Fatih Ay yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kaza yapan araçların görüntüsü

Yaralılara müdahale görüntüsü

Yaralıların ambulansa alınırken görüntüler

Kaza alanından görüntüler

Polis ve itfaiye ekiplerinin görüntüsü ve detaylar

Dosya adı dzcbulvarkaza

Haber-kamera: Tezcan SOLMAZ /DÜZCE,

=====================================

İstanbul'dan gelen yolcu treninden 57 kaçak çıktı

EDİRNE Garı'nda, İstanbul'dan yolcu treni ile gelen ve yasa dışı yollardan Avrupa'ya gitmek istedikleri belirlenen aralarında Nijerya, Filistin, Suriye ve Afganistan uyruklu 57 kaçak yakalandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul-Edirne arasında yolcu taşıyan trende yabancı uyruklu kaçaklar olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Edirne tren garına saat 23.00 sıralarında gelen treninden inenlerin tek tek kimliklerine bakan polis ekipleri üzerinde pasaport ve kimlik bulunmayan yabancı uyrukluları ayırdı. Yapılan incelemede aralarında Nijerya, Filistin, Suriye ve Afganistan uyruklu 57 kaçağın Türkiye'ye yasa dışı yollardan girerek Avrupa ülkelerine gitmek istediği belirlendi.

Edirne tren garında kimlik tespiti ve çantaları aranan kaçaklar Edirne Sultan 1'nci Murat Devlet Hastanesi'nde geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından işlemleri için Edirne Göç İdaresi'ne teslim edildi. Soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Trenin gelişi

-Trenden inenler

-Yabancı uyrukluların toplanması

-Salona gidişleri

-Edirne tren garı

-Kimlik ve pasaport kontrolü

-Kaçaklar detay

-Kimliklerin yazılması

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN /EDİRNE,

====================================

Temel kazısında bulunan mühimmat imha edildi

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde temel kazısı sırasında bulunan mühimmat, güvenlik güçleri tarafından fünye ile kontrüllü şekilde patlatılarak imha edildi.

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Gövercin Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet İnal, evinin yakınlarında hayvan barınağı yapmak için temel kazısına başladı. Kazı sırasında toprağın içinde metal bir cisim buldu. Buldukları cismin mayın olduğunu düşünen İnal, durumu jandarmaya bildirdi. Mahalleye gelen jandarma ekiplerinin olay yerinde güvenlik önlemleri almasının ardından 'Maviş' isimli mayın arama köpeği ve detektör ile alanda arama yapıldı. Sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu mahalledeki mühimmat, bomba imha uzmanları tarafından güvenli bir şekilde mahallenin dışına çıkarılarak fünye ile kontrollü şekilde patlatıldı. Askeri yetkililer, mühimmatın obüs mühimmatı olduğunu bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Kazıda bulunan mühimmat

Arama yapan jandarma ekipleri

Maviş isimli köpeğin araması

Alınan güvenlik önlemleri

Mühimmatın patlatılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN /SİVEREK(Şanlıurfa),

==============================================

Suriye sınırına askeri sevkiyat sürüyor

SURİYE sınırındaki Kilis ve Hatay'a askeri sevkiyatlar gece de devam etti.

Kilis'ten, Öncüpınar Sınır hattı ile Hatay sınırına doğru aralıkla bu gece de askeri sevkıyatlar sürdü. Mühimmat ve zırhlı askeri araçların yer aldığı konvoylar, güvenlik önlemleri eşliğinde Öncüpınar bölgesi ile Hatay'a yönlendirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Askeri araçların geçişi

Mühimmat araçlar

Zırhı araçlar

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU /KİLİS-DHA)

======================================

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

KAHRAMANMARAŞ'ta polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu durdurulan otomobil ile bir eve yapılan operasyonda gümrük kaçağı bin 590 paket sigara ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ejder Mahallesi'nde Süleyman K.'nın kullandığı otomobilden şüphelenerek 'dur' ihtarında bulundu. Polis ihtara uymayarak açan otomobili kovalamaca sonucu durdurdu. Polisler otomobilde yaptığı aramada bin 510 paket kaçak sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan Süleyman K.'nın ifadesi üzerine Mehmet B.'nin yaşadığı eve yapılan baskında ise 80 paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Durdurulan otomobil

Otomobilde arama yapılması

Kaçak sigaraların bulunması

Genel görüntü ve detaylar

Haber-Kamera: KAHRAMANMARAŞ/DHA)

=================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title