Haberler

Üç Büyükler"İn Divan Kurulu Başkanlarından Centilmenlik Mesajları

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın divan kurulu başkanları, centilmenlik mesajları verdi.

Sarı-lacivertli kulübün ev sahipliğinde Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemekte, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy bir araya geldi.

Vefa Küçük, yemekten önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, üç camianın kardeş olduğunu belirterek, şunları aktardı:

"Biz ezeli ve edebi dostuz. Spor sahalarında rakibimiz ama müsabakalar bittikten sonra kardeşliğimiz bakidir. Bugün bunu göstermek için üç değerli başkan bir aradayız. Galatsaray'a bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Lokomotiv Moskovo maçında başarılar diliyorum. Kalbimiz ve gönlümüz bu akşam onlarla beraber. Beşiktaş Kulübünde iki gün önce yeni seçim oldu. Görevine devam eden Fikret Orman'a ve beraberindeki yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bu güzel bir başlangıç. Bu geleneği inşallah daha sonra sırasıyla her iki başkanımız davetiyle üçlü bir araya geliriz. Bugün yemeği birlikte yiyeceğiz. Sonra ise yanımızda Galatasaray Kulübü'nün tesislerinde Eşref başkanımız davetiyle çay ve kahve içeceğiz."

Tevfik Yamantürk, sözlerine Vefa Küçük'e teşekkür ederek başlayarak, "Bizden öncesi başkanlar bu davetleri gelenek haline getirmişler. Ülkemizin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içinde rakip ve dost olduğumuzu unutmadan umarım gelecek nesillere bu dostluğu, beraberliği emanet edebiliriz. Tabii ki içeride rekabet edeceğiz ama dışarıya çıktığı zaman bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyorum. Mesela bu akşam Galatasaray'ın karşılaşacağı Rus takımını ben anlayamıyorum." ifadelerini kullandı.

Eşref Hamamcıoğlu, organizasyonun önemine dikkat çekerek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu zamanda buluştuk. Bu yemeğin üç kulübün renklerine gönül veren sevdalılarına örnek olmasını diliyorum. Tekrardan Vefa Küçük'e çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Semih Özsoy, organizasyonun devamının gelmesini dileyerek, "Sahada ve saha dışında birlik ve beraberliğin devam etmesi için sizin gibi büyük insanların bir araya gelmesi bizi umutlandırdı. İnşallah bundan sonra daha sık görüşürüz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title