Haberler

Ozan Güven, Sakallarını Kesip Bıyık Bıraktı!

Güncelleme:

Cem Yılmaz'la 6'ıncı defa aynı projede yer alan Ozan Güven, yeni imajıyla takipçilerini şaşırttı. Fi dizisinde Can Manay karakteriyle hafızamıza kazınan Ozan Güven sakallarına veda edip bıyık bıraktı.

Ünlü komedyen ile yeni projesi için imaj değiştiren Ozan Güven, yeni imajıyla yine adından söz ettirdi. Başarılı oyuncunun yeni imajına ise takipçileri de espirili yorumlar yaptı. Fi dizisinde Can Manay karakteriyle hafızalara kazınan , sakallarını kesip bıyık bıraktı.

"O BIYIKLAR LENS Mİ?"

Ozan Güven, bıraktığı bıyığıyla objektif karşısına geçti ve yeni imajını instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Bir süredir sahip olduğu sakallı imajından sıyrılmış olduğu görülen Güven'in, yeni görüntüsü üzerine çok sayıda yorum aldı. Ünlü oyuncunun bir takipçisi, "O bıyıklar lens mi" yorumunu yazdı.

Ozan Güven Bıyık Bıraktı! Takipçilerinden Tepki Gecikmedi

Ozan Güven Bıyık Bıraktı! Takipçilerinden Tepki Gecikmedi

CEM YILMAZ'DAN PAYLAŞIM GECİKMEDİ

Ozan Güven'in paylaşımının ardından Cem Yılmaz da, Ozan Güven'le olan bıyıklı fotoğrafını Instagram hesabında 'Karakomik Filmler 2Arada' notu ile paylaştı.

Ozan Güven Bıyık Bıraktı! Takipçilerinden Tepki Gecikmedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Ozan Güven Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Dürbünlü:

Bomboş adamlar:(((

8
2
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

Aynen doğrudur hocam.

yanıt6
yanıt0
sıla genc:

cem yılmazın yine filmi tutmayacak hep aynı kıleşe aynı şahıslar fark yoktur cem yılmazın yedek parçası

3
5
yanıtYanıtla
:

yine miii, :) Dünyadan bi habersin herhalde :)

yanıt0
yanıt0
123:

Cemle takılıyorsun ya, ikinizinde bıyığı var nasıl olacak. Birinizin parlak olması lazım. . .

3
4
yanıtYanıtla
Haydar:

Büyük haber büyük başarı

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cem yılmaz çagımızın modern ve nadır bulunan içi dolu meddahlarından ugrasıyor dıdınıyor daha bir şey baslamadan bu köreltme çabası neden yapabiliyorsan en iyisini sen yap sonra yaz klavye şövalyeleri tabii anlayabilene

5
1
yanıtYanıtla
SULO:

Bu adamı her zaman haber yapıyorlar, bunu görmek zorunda mıyız, bunlardan düzgün insanlara sıra gelmiyor, eğitim şart. . .

2
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

HAYIR SENİN YAŞIN KAÇ ?

2
1
yanıtYanıtla
KÜTÜPHANE SORUMLUSU:

YAV ARKADAŞ BİRİLERİNİN İMAJINDAN BANA NE VEYAHUT KİME NE LAN ARKADAŞ MİLLET EKMEK DERDİNDE ONLAR NE ANLAR AÇIN HALİNDEN GİTSİN İMAJINI KİME YUTTURACAKSA YUTTURSUN BAŞKA SORUN YOKMUŞ GİBİ

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title