Haberler

Afyonkarahisar'da Yolcu Otobüsü, Refüjdeki Kanala Devrildi 7 Ölü, 28 Yaralı

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü, refüjdeki kanala devrildi 7 ölü, 28 yaralı (5)MİLLETVEKİLİNDEN YARALILARA ZİYARETAfyonkarahisar'da refüjdeki su kanalına devrilen kazada yaralananların hastanelerdeki tedavileri sürerken, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven,...

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü, refüjdeki kanala devrildi 7 ölü, 28 yaralı (5)

MİLLETVEKİLİNDEN YARALILARA ZİYARET

Afyonkarahisar'da refüjdeki su kanalına devrilen kazada yaralananların hastanelerdeki tedavileri sürerken, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde yatan yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Devletin yanlarında olduğunu, neye ihtiyaçları olursa hastane personeli tarafından karşılanacağını söyleyen Yurdunuseven'e İl Başkanı Hüseyin Sezen, Sağlık İl Müdürü Serhat Korkmaz ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran eşlik etti.

'LÜTFEN EMNİYET KEMERİMİZİ TAKALIM'

Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Yurdunuseven, elim bir kaza yaşandığını belirterek, Kazanın olduğu saatten itibaren Sayın Valimiz de konuya el attı. İl jandarma komutanı ve emniyet müdürü, bütün sağlık ekipleri hemen oraya intikal etti. Son edindiğimiz bilgilere göre 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Devlet hastanesinde de yatan 7 yaralımız var. Bunlardan 3'ü biraz sıkıntılı ama diğer yaralılar kontrol amaçlı tutuluyor. Bu kaza bizi üzdü. Tüm sürücülerimize uyarılarda bulunmak istiyorum. Lütfen emniyet kemerimizi takalım, hız limitlerine uyalım ve uykusuz araç kullanmayalım dedi.

'EN KISA ZAMANDA TABURCU EDECEĞİZ'

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran da hastanede yatan 7 yaralı olduğunu aktarırken, 4 hastanın ortopedi ve genel cerrahi servisinde, 3'ünün ise yoğun bakımda tedavi gördüğünü vurguladı. Durumu kritik olan hastaların yoğun bakımda olduğunu kaydeden Duran, Diğer hastalarımızı ameliyat edilerek en kısa zamanda sağlığına kavuşturacağız. Birkaç gün içinde taburcu etmek için çalışıyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title