Haberler

Ünlü Modacı Derya Açıkgöz, Spor Yaptığı Anları Takipçileriyle Paylaştı

Güncelleme:

Hadise'nin modacı kardeşi Derya Açıkgöz, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin kardeşi modacı Derya Açıkgöz, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Açıkgöz, paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Ünlü Modacı Derya Açıkgöz Spor Yaptığı Anları Takipçileriyle Paylaştı

"HADİSE'DEN DAHA GÜZELSİNİZ"

Ünlü modacı Derya Açıkgöz Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı fotoğrafla takipçilerinin aklını başından aldı. Derya Açıkgöz paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Derya hanım, ablanız Hadise'den daha güzelsiniz" yorumunu yaptı.

Ünlü Modacı Derya Açıkgöz Spor Yaptığı Anları Takipçileriyle Paylaştı

KARDEŞLERİN ARASI BOZULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Hadise'nin annesinin intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. İntihar teşebbüs sebebinin ise Hadise ve kardeşleri arasındaki anlaşmazlıklar olduğu ifade edilmişti. Bu olayların ardında Hadise kardeşleriyle birlikte yürüttükleri ticari faaliyetlerin durdurmuştu.

Ünlü Modacı Derya Açıkgöz Spor Yaptığı Anları Takipçileriyle Paylaştı

Ünlü Modacı Derya Açıkgöz Spor Yaptığı Anları Takipçileriyle Paylaştı

Ünlü Modacı Derya Açıkgöz Spor Yaptığı Anları Takipçileriyle Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (21)

tunca:

Makyajla bir şeye benzemeye çalışan 3 adet kezban. . .

36
1
yanıtYanıtla
metinn:

senin gibi benzer 38 kazmada sana evtt demis yuuuuh

yanıt0
yanıt0
Ünlü:

Ünlü modacımı ???? Ünlü ablasının kardeşi daha doğru olurdu!

15
1
yanıtYanıtla
ali:

bi sen eksiktin gel

11
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunlar ailecek şeytanın yolundalar,ne diyeyim Allah hidayet versin.

9
0
yanıtYanıtla
Nurcan:

Aynen hocam.

yanıt5
yanıt0
Erva:

Saygılar hocam

yanıt0
yanıt1
xv:

Dürbününe kurban hocam, bırak şu deccalı

yanıt1
yanıt0
Tuğba:

Allahım yaa ne kadar çirkin

7
0
yanıtYanıtla
SİMLİ:

EEE HADİSE GİTTİ ŞİMDİ MANKENİN DİYE PARA KAZANMA YOLLARI ARARLAR OLMADI. . . . . . . YOLLAR

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title