Haberler

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonunda Polis, Evin Duvarına Asılmış Esrar Buldu

Güncelleme:

İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şafak vakti çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Emniyet güçleri, evin duvarına asılmış esrar buldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Beykoz'da 11 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Geniş çaplı düzenlenen operasyonda arama yapılan adreslerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Polis, evin duvarına asılmış esrar buldu.

8 ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul'da özel harekat polisinin de destek verdiği yaklaşık 120 emniyet personelinin katıldığı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 8 şüpheli yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Beykoz'da uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen zanlılara ait önceden belirlenen 11 adrese baskın yapıldı. Helikopter destekli, özel harekat polisinin de katıldığı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 8 şüpheli göz atlına alınırken, adreslere yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu maddesi, 4 adet tabanca, hassas teraziler, dikili ve kurutulmuş esrar ele geçirildi.

UZUN NAMLULU SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Beykoz Çiftlik Mahallesi'nde E.Y.'ye ait olduğu öğrenilen, iki katlı müstakil binaya özel harekat ekipleri şafak baskını yaptı. Adrese yapılan aramalarda, evin kiler bölümünde çok sayıda kurutulmuş esrar maddesi ele geçirilirken, narkotik köpeği "Night" müstakil evin bahçesinde dikilmiş köklü uyuşturucu maddesi buldu. Öte yandan adreste yapılan aramalarda çok sayıda tabanca ve uzun namlulu silah ele geçirildi. Yapılan aramaların ardından E.Y. göz altına alındı.

Operasyondan görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik İstanbul 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

gokhan:

esrarı serbest bırakın kalanı yasaklayında gençler uyuşturucudan ölmesin !

12
7
yanıtYanıtla
1111:

esrar UYUŞTURUCU degıldır 1111

9
8
yanıtYanıtla
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ. HADİYAAAA!!!:

Nedir acaba? uyuşukluk etkisi var mı? keyif veriyor mu? düşünceleri bulandırıyor mu? pişmanlık hissiyatını ortadan kaldırıyor mu? ben bir hastadan duyduğum kadarı ile anlatayım göz yaşı bezleri ve yüz sinirleri arasında iki noktadan tahammül edemeyeceği ağrı çektiğini söylüyor du reçete ile kırmızı esrar diye bir şey yazıldığını söyledi etkisi uyuşukluk hissizlik kafa yapması düşünce bulanıklığı = uyuşturucu dur. . .

yanıt2
yanıt1
yy:

bataklik kurutulmayinca sivri sinek bitmez

8
0
yanıtYanıtla
İnsanGibiİnsan:

Rahatlıktan değil o enayi kurusun diye asmış :)

4
0
yanıtYanıtla
PAZARCI:

SKINTI BÜYÜK

3
0
yanıtYanıtla
HURİ:

ADAMLAR O KADAR RAHAT Kİ EVİN DUVARINDA ASILI UYUŞTURUCU

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title