Haberler

Norm Ailesi Piknikte Buluştu

Güncelleme:

Türkiye'de üretim ve satış olarak bağlantı elemanları piyasasının lideri durumunda olan Norm Holding, çalışanlarıyla piknikte bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik bu yıl İzmir Foça Hanedan ve Salihli Narlıbahçe'de gerçekleştirildi. Salihli de düzenlenen pikniğe Norm Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal, Norm Holding CEO'su Kamil Başaran, çalışanlar ve aileleri katıldı. Birçok etkinliğin yapıldığı piknikte çalışanlar aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. Norm Holding bünyesinde çalışan herkesin ailenin bir üyesi olduğunu ifade eden Norm Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal, bu tarz etkinliklerin çalışanların motivasyonunu yükselttiğini belirterek, "Biz Norm Holding olarak büyük bir aileyiz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerden biri olan piknikte tüm çalışanlarımız ve aileleriyle bir araya geldik. Yılın yorgunluğunu attığımız, renkli etkinliklerle gülüp eğlendiğimiz, yarattığımız samimi ortamla herkesle sohbet ettiğimiz her organizasyon, bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

"BAŞARILARIMIZDA ÇALIŞANLARIMIZIN KATKISI VAR"

Şirket çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen organizasyonların kurum içi ilişkileri güçlendirdiğini belirten Uysal, "Bünyesinde bulunan şirketleriyle Ege'nin en büyük 100 Firması arasında 13, Türkiye'nin En Büyük 500 Kuruluşu arasında 189 ve Türkiye genelinde en fazla ihracat gerçekleştiren 1000 firma arasında 169. sırada yer alan Norm Holding'in yükselen başarı grafiğinde tüm çalışanlarımızın katkısı var. Her fırsatta dile getirdiğimiz aile olma özelliğini düzenlediğimiz etkinliklerle de ifade ediyoruz. Bir şirketin başarısı, çalışanların motivasyonu ve güçlü iletişimine de bağlıdır. Mutlu bir Aile başarının anahtarıdır. Biz de bu amaçla Ailemizin mutlu olması için hep birlikte saygı ve sevgi ortamında çalışmaya devam edeceğiz. Gelenekselleşen organizasyonlarımızı her yıl sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title