Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde "Genç Çiftçi" projesi kapsamında yaşları 18 ile 40 arasında beş çiftçiye damızlık düve dağıtımı yapıldı.

Dağıtımda İlçe Tarım ve Orman Müdürü Arif Kesgin ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları tarafından çiftçilere hayvanlar ve "Genç Çiftçi" projesi desteklerinin şartları anlatılarak kura ile damızlık düveler sahiplerine teslim edildi.

Her bir çiftçiye 5 adet damızlık düve verildiğine değinen yetkililer, hayvanların tarım sigortası ile sigortalanması ve 3 yıl boyunca satılmamasına değinerek, denetimlerde şartnameye uymayan çiftçilere cezai işlem uygulanacağını belirterek vatandaşlara hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Sandıklı'da İlköğretim Haftası kutlandı

Sandıklı ilçesinde düzenlenen program ile İlköğretim Haftası kutlandı.

Kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karosman'ın Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ile başladı.

Program daha sonra Mustafa Kemal İlkokulu'nda devam etti.

Kutlama programı kapsamında günün önemini belirten şiir ve konuşmalar yapılırken, öğrenciler halk oyunları gösterisi sergiledi.

Kutlama programına, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title