Haberler

Koçtaş'tan Öğrencilerin İhtiyaç Duyacağı Ürün ve Çözüm Önerileri

Koçtaş, okula dönüş hazırlıklarının başladığı bu dönemde sunduğu "güzel" fikirler ve öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak çözüm önerilerini her bütçeye uygun avantajlı fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, çocuklarının yaşam alanlarını güzelleştirirken bir yandan da tasarruf etmek isteyenlerin tercihi olan Koçtaş'ta, her yaş grubundan öğrencinin kullanabileceği ilham veren şık ve rahat tasarımlar, fonksiyonel çözümlerle odaları baştan aşağı yenilemek mümkün.

Öğrencilerin zamanının çoğunu geçirdikleri odalarını tek seferde kolayca yenilemek için en uygun çözüm olan genç odaları ile alandan tasarruf edilebiliyor. 7 yıl garantili, 3 kapılı, 2 çekmeceli, 120 santimetre, en 54 santimetre derinlikte aynalı gardırop bin 100 liralık fiyatıyla her bütçeye hitap ediyor.

Koçtaş'ta satışa sunulan şık tasarımlı çalışma masaları ve ergonomik sandalyeler, uzun ders çalışma saatleri süresince öğrencilerin performanslarını artırarak onlara verimli ve rahat bir çalışma ortamı oluşturulmasına yardımcı oluyor. Farklı renk seçenekleri ile çalışma masaları 109,90 liradan başlayan, çalışma koltukları ise 159,90 liradan başlayan fiyatlarla öğrencilere konforlu bir çalışma ortamı sunuyor.

Öğrencilerin ders çalışırken ya da gece kitap okurken ihtiyaç duyacağı masa lambaları ise 59,99 liradan başlayan fiyatlarıyla uygun çalışma ortamlarının oluşturulmasına katkıda bulunuyor.

Koçtaş'ta bulunan saklama kutularını dosya düzenleyici olarak kullanan öğrenciler, hem ekstra raf masrafından kurtuluyor hem de alandan tasarruf ediyor. Koçtaş'ta kare, dikdörtgen ya da yuvarlak alternatifleriyle satışa sunulan saklama çözümleri 14,99 liradan başlayan fiyatlarıyla evin her bölümünde estetik bir şekilde dağınıklığı topluyor.

Her mekanın ihtiyaçlarına cevap verebilen depolama üniteleri, farklı formları ile her stile hitap ederken odanın düzenli kalmasına yardımcı oluyor. 5 bölmeli beyaz kitaplık 129,90 liralık, beyaz veya safir meşe renk alternatifleriyle yatay ya da dikey olarak kullanılabilen Hyd kitaplık 139,90 liralık uygun fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor.

Koçtaş'ın sunduğu ayrıcalıklı fiyatlardan faydalanmak için 3 Ekim'e kadar Koçtaş'a uğramak gerekiyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Koçtaş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title