Haberler

Afyonkarahisar'daki Otobüs Kazası

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Antalya yolunda devrilen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Antalya yolunda devrilen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Milletvekili Yurdunuseven'e AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Sağlık İl Müdürü Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran da eşlik etti.

Ortopedi ve genel cerrahi servisinde yatan hastaları ziyaret eden Yurdunuseven, yaralılara ve ailelerine geçmiş olsun dileyerek, devletin yanlarında olduğunu neye ihtiyaçları olursa hastane personeli tarafından karşılanacağını söyledi.

Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Yurdunuseven, sabaha karşı elim bir kaza yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Kazanın olduğu saatten itibaren sayın Valimiz de konuya el attı. İl Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü, bütün sağlık ekipleri hemen oraya intikal etti. Son edindiğimiz bilgilere göre 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Devlet hastanesinde de yatan 7 yaralımız var. Bunlardan 3'ü biraz sıkıntılı ama diğer yaralılar kontrol amaçlı tutuluyor. Afyonkarahisar olarak bu kaza bizi üzdü. Tüm sürücülerimize uyarılarda bulunmak istiyorum. Lütfen emniyet kemerimizi takalım, hız limitlerine uyalım ve uykusuz araç kullanmayalım. Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Duran ise, hastane yatan 7 yaralının olduğunu belirterek, 4 hastanın ortopedi ve genel cerrahi servisinde, 3'ünün ise yoğun bakımda yattığını dile getirdi.

Durumu kritik olan hastaların durumlarının yoğun bakım şartlarında yapıldığını ifade eden Duran, "Diğer hastalarımız ameliyat edilerek en kısa zamanda sağlığına kavuşturacağız. Birkaç gün içinde taburcu etmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Hastanesi Milletvekili Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title