Haberler

Rus Model'dan Çarpıcı İddia: Putin Beni Fare Zehriyle Öldürmeye Çalıştı

Güncelleme:

Rus model Anna Shapiro, Putin'in kendisini fare zehriyle öldürmeye çalıştığını iddia etti. İsrail vatandaşlığında olan genç kadın, "Babam eski ordu mensubuydu ve Rusya benim ajan olduğumu düşünüyor. Bu yüzden bizi zehirlemek istediler" dedi.

RUS MODEL VE EŞİ YEMEK YERKEN FENALAŞTI

Shapiro ve eşi Alex King geçtiğimiz günlerde yemek yerken fenalaştı. Genç kadın eşini tuvalette yerde bulduğunu ve bulduğunda ağzından köpükler çıktığını belirtti.

FARE ZEHRİ KULLANILDIĞINDAN ŞÜPHELENİLDİ

Sağlık görevlileri 42 yaşındaki iş adamının zehirlendiğinden ve fare zehri kullanıldığından şüphelenildi. Olayın ardından yine bir kimyasal zehirlenme vakası yaşandığından şüphelenen yetkililer hemen bölgeye kapadı ve karantinaya aldı.

RUS MODEL OLAYIN ARDINDA PUTİN'İN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ünlü model olayın ardında Rusya Devlet Başkanı Putin'in olduğunu ve tıpkı Salisbury'deki gibi öldürülmek istendiğini iddia etti.

"YERDE ONU BAYGIN VE AĞZINDAN KÖPÜKLER ÇIKARKEN GÖRDÜM"

The Sun'a açıklamalarda bulunan Shapiro, restorana gittiğimizde ben pizza, eşim Alex de levrek, sebze ve patates sipariş etmiştik. İçecek olarak da iki beyaz şarap almıştık. Ancak yemeği bitirmeye yakın Alex rahatsızlandı ve tuvalete gitti. Uzun süre gelmeyince şüphelendim ve tuvalete kontrol etmeye gittim. Yerde onu baygın ve ağzından köpükler çıkarken gördüm ve bir süre sonra ben de fenalaşıp bayıldım" dedi.

Rus Model'dan Çarpıcı İddia: Putin Beni Fare Zehriyle Öldürmeye Çalıştı

"KİMYASAL TEHDİDE KARŞI ÇIRILÇIPLAK SOYUP DUŞA SOKTULAR"

Olayın ardından Alex ve Anna çifti ile birlikte garson da Salisbury'de hastaneye kaldırıldılar ve sağlık görevlileri biyolojik tehlikeye karşı kostümlerle müdahale etti. Genç kadın olay sonrasını ise hayalen hatırlıyor. Shapiro, "Alex'in başka bir ambulansa götürüldüğünü ve yoğun bakıma alındığını öğrendiğimi hatırlıyorum. Restorandaki garson ve beni ise kimyasal bir tehdide karşı çırılçıplak soyup duşa soktular" dedi.

Rus Model'dan Çarpıcı İddia: Putin Beni Fare Zehriyle Öldürmeye Çalıştı

"RUSYA BENİM AJAN OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYOR, BU YÜZDEN ZEHİRLEMEK İTEDİLER"

Yetkililer genç kadın ve kocasının 'strikinin' adı verilen bir madde ile zehirlenmiş olduğunu tahmin ediyor.

Shapiro Pazartesi günü taburcu oldu ancak kocası Alex için endişeli. Shapiro, "benim şanslıydım ve kurtuldum ancak doktorlar Alex için pek emin konuşmuyor" dedi. Eskiden Rus vatandaşı olan ve şimdi İsrail vatandaşlığında olan genç kadın "Babam eski ordu mensubuydu ve Rusya benim ajan olduğumu düşünüyor. Bu yüzden bizi zehirlemek istediler" dedi.

Yetkililer ise henüz kesin bilginin olmadığını ancak olayla ilgili her ihtimalin dikkatle incelndiğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Putin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title