Haberler

    Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Fırat Aydınus'un

    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 24 Eylül Pazartesi günü yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini hakem Fırat Aydınus yönetecek.

    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yapılacak maçları  yönetecek hakemler açıklandı.
    Ligde haftanın en önemli mücadelesi olan Fenerbahçe-Beşiktaş  derbisinde Fırat Aydınus düdük çalacak.
    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya  göre 6. haftanın maçlarında görev alacak hakemler şunlar:
    Yarın:
    20.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü: Serkan Çınar
    20.00 Bursaspor-Medipol Başakşehir: Ümit Öztürk
    22 Eylül Cumartesi:
    13.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: Mustafa Öğretmenoğlu
    16.00 Kayserispor-Atiker Konyaspor: Cüneyt Çakır
    19.00 Trabzonspor-Göztepe: Hüseyin Göçek
    23 Eylül Pazar:
    16.00 Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor: Özgür Yankaya
    19.00 Antalyaspor-Demir Grup Sivasspor: Serkan Tokat
    19.00 Akhisarspor-Galatasaray: Yaşar Kemal Uğurl
    24 Eylül Pazartesi:
    21.00 Fenerbahçe- Beşiktaş : Fırat Aydınus
    Aydınus, Süper Lig'de daha önce 11 kez Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan müsabakalarında görev aldı. Söz konusu maçlarda sarı-lacivertliler 4 kez sahadan galip ayrılırken, 4 kez de siyah-beyazlılar rakibini mağlup etti. 3 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı.
    Fırat Aydınus, ligde yönettiği 11 derbide 9 kez kırmızı kartını başvurdu. Aydınus'un ligde yönettiği derbilerde en farklı galibiyet ise 21 Aralık 2009 tarihinde oynanan maçta yaşandı ve Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti.
    En çok kart Fenerbahçe'ye
    Genel istatistiklere bakıldığında Fırat Aydınus, Fenerbahçe'nin 55, Beşiktaş'ın da 36 karşılaşmasında görev aldı. Aydınus yönettiği Fenerbahçe maçlarında sarı-lacivertli ekibin aleyhinde 139 sarı kart, 17 kırmızı de kart gösterirdi. Beşiktaş'a ise 103 sarı kart ve 12 kırmızı kart çıkardı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fırat Aydınus Fenerbahçe Beşiktaş Eylül Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title