Haberler

Balıkesirspor, Taraftarın Hakeme Saldırması Nedeniyle 2 Maç Seyircisiz Oynama Cezası Aldı

Güncelleme:

PFDK, Balıkesirspor taraftarının sahaya girerek hakeme saldırması nedeniyle Balıkesirspor'a 2 maç seyircisiz oynama ve 100 bin TL para cezası verdi.

Spor Toto 1. Ligin 5. haftasında Balıkesirspor Baltok ile Ümraniyespor, Balıkesir Atatürk stadında karşı karşıya gelmiş, bir taraftarın hakem Atilla Karaoğlan'a saldırmasıyla maç iptal edilmişti.

Balıkesirsporlu taraftarın hakem Atilla Karaoğlan'a saldırmasının ardından iptal edilen maç hakkında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı ve Balıkesirspor'a 2 maç seyircisiz oynama cezası geldi.

15 YIL HAPİS YATTI, MAÇA BAŞKASININ KARTIYLA GİRDİ

Öte yandan sahaya giren kişinin 15 yıl hapis yattığı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca hekem saldıran taraftarın stada başka birinin kartıyla girdiği belilrtildi.

PFDK'nın aldığı karar şu şekilde;

BALIKESİRSPOR BALTOK Kulübünün, 17.09.2018 tarihinde oynanan BALIKESİRSPOR BALTOK-ÜMRANİYESPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Balıkesirspor Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

EMEKHIRSIZI1907:

önce hakemler, mhk , Tff kendini düzeltsin sonra vatandaş düzelir, merak etmeyin!

13
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

fener olsaydı kumpas olurdu

5
1
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

SALDIRGANIN MALI MÜLKÜNE HACİZ KONULSUN. CEZA ONDAN TAHSİL EDİLSİN.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

PARAYI SALDIRGANDAN TAHSİL ETMEK LAZIM. .

4
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

KARDEŞİM KANUNU YANLIŞ KULLANIYORSUNUZ HAKEME KİM SALDIRI YAPTIYSA ONUN MADDİ VE MANEVİ OLARAK CEZA ALMASI GEREKİYOR BALIKESİRSPORUN BUNDA NE SUÇU VAR BALIKESİRSPORDA OYNAYAN FUTBOLCULARMI DEDİ Kİ GEL HAKEME SALDIRI YAP DİYE. 2 MAÇ CEZA VE 100. 000 TL PARA CEZASI BUNLAR YANLIŞ ŞEYLER. FUTBOL FEDERASYONUNA YAZIKLAR OLSUN ALDIĞI KARARDAN DOLAYI.

4
0
yanıtYanıtla
Erenarda:

Benim anlamadığım saha içi ve dışı güvenliğini polis veya jandarma koruyor Neden kulüp ceza alıyor Ceza alması gereken ler o ilin valisi veya jandarma alay komutanlığı İle olayı çıkartan taraftaea fatura ve edilmesi gerek

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu itler yüzünden huzur kalmadı

3
0
yanıtYanıtla
Sy:

Parayı saldırıyı yapan bu cemiyet düşmanı şahsiyetsizden alın... Ayıptır ya emeği geçenlere... Bunlar gibi pislikler yüzünden insanlar evlerinden çıkamaz oldu...

2
0
yanıtYanıtla
Cevap:

Saldıran kişiyi serbest bırakırlar olan balıkesirspora saçmalığın daniskası.

2
0
yanıtYanıtla
BÜYÜKALTAY LI:

Güzel haber

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title