Haberler

Galaxy'nin Dördüncü Boyutu, Galaxy A9 Star Pro 11 Ekim'de Gelebilir

Samsung ilk Dört Kameralı Cep Telefonunu 11 Ekim'de Duyurabilir

Görünüşe göre Samsung, orta menzilli telefonlarla fotoğraftaki sınırları zorlamaya hazırlanıyor. SamsungMobile.News bir sızıntı göre Samsung, ilk dört arka kameralı cep telefonunu 11 Ekim'deGalaxy A9 Star Pro (2018) ile piyasaya sürecek.

Söz konusu 4 arka kamera telefonun arkasındaki LED flaş ile sol tarafında dikey olarak yerleştirilecek. Samsung daha önce "4X Fun" yazan bir davetle olası bir dört kameralı telefonu ima etmişti.

Let the fun times begin, this October 11, 2018. pic.twitter.com/8zzWYAgiWB

— Samsung Mobile (@SamsungMobile) 14 Eylül 2018

Galaxy A9 Star Pro Renkleri

Telefonun siyah, mavi degrade ve pembe degrade renk geçişleri ve 580 dolar fiyat etiketi ile lansmanı yapılması bekleniyor.

Aynı etkinlikte şirketin bir başka modeli Galaxy A7(2018)'inde duyurulacağını, onunda 3 kamera ve bir parmak izi sensörüne sahip olacağı belirtiliyor. A7'nin 4GB RAM, Qualcomm'un Snapdragon 600 veya Snapdragon 710 işlemcisine sahip olacağı da belirtiliyor.

Galaxy A7(2018)

Samsung'un bütçe dostu J serisini A Serisi ile birleştirip, J serisini bitirdiğini de söyleyebiliriz.  Akıllı telefon şirketlerin DSLR fotoğraf makineleri ile rekabet edebilmek için telefonlarına daha fazla kamera sensörü yerleştirmeye başladıklarını görebiliyoruz.

Huawei'nin üç kameralı P20 Pro modeli ile giderek satışlarını arttırdığını; yine beş kameralı bir model ile gelmek için çabalayan Nokia'yı unutmayalım.

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Cep Telefonu Samsung Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title