Haberler

Eski İphone'lara Yeni Bir Soluk Getiren İos 12'yi Yüklemekten Çekinmeyin!

Eski iPhone'larınızı iOS 12'ye Yükseltmekten Çekinmeyin!

Eski iPhone'larınızı iOS 12'ye Yükseltmekten Çekinmeyin!

Eski iPhone'lara Yeni Bir Soluk Getiren iOS 12'yi Yüklemekten Çekinmeyin!

Apple bildiğiniz gibi geçen haftaya kadar 2015 model iPhone 6 modellerini satmaya devam ediyordu. Geçtiğimiz haftada düzenlediği etkinlikle 3 yeni iPhone modelini (iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr modelleri) duyurdu ve ardından giriş seviyesi iPhone modeli olarak iPhone 7'leri satmaya başladı.

Yani anlayacağınız hala milyonlarca iPhone 6S modeli piyasada dolanmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi iOS 11'in en son güncellemesi, bir anlamda eski iPhone modellerini yenileri karşısında gerçekte yaşlık hissettirmişti. Bir dizi sorunlar, özellikle Pil Sağlığı özelliği ile yazılımla bir şeyler yaparak, ani kapanmaların önüne geçmeye çalışıldı.

Neyse ki şimdi gerçekten iOS 12 geldi.  Geçmiş yıllardaki gibi eski cihazlara yeni yazılımı yükleme konusunda çekinmeyin, gönül rahatlıyla yükleyebileceklerini söylüyorum.

Apple'ın bu yılki WWDC'de, iOS 12'nin 2013'ün iPhone 5'leri kadar eski cihazlara kadar gelişmiş performans sunacağını söylediğini hatırlatarak; bunu gerçekleştirdiğini görmek gerçekten güzel. iOS 12 Yüklenebilecek cihazlar listesi…

iPhone 6 modelinin kullanan biri olarak, iOS 12 yüklemesinden sonra cihazın hızlandığını ve cihaza yeni bir soluk geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

En önemli değişikliklerden birisi aslında güncellemeyi kurmadan önce kendini hissettiriyor. GB'lar seviyesindeki güncellemenin ne kadar hızlı yüklendiğine dikkat çekmek istiyorum. Eskilerinin aksine çok daha kısa sürede yeni güncellemeyi indirebiliyorsunuz.

Yüklemeden sonra bahsedilen hızlı aksiyonları cihazınızda aramaya başlayabilirsiniz. İlk önce ana kilit ekranın dan kamera ekranına geçmek için kaydırdığınızda; ne kadar hızlı geldiğini görebilirsiniz. Bu aslında ilk işaretlerden biri…

iPhone'un kullanıcı arayüzü üzerinde yapılan değişiklikleri hemen hissedebilirsiniz. Uygulama açılışlarında ve kapanışlarındaki animasyonları, Touch ID ile telefon kilidini açmak, Bildirim Merkezlerindeki ufak eklentiler, kontrol merkezine geçmek için hızlıca kaydırmalar gibi yaygın işlemlerin ne kadar hızla yerine getirildiğini göreceksiniz.

iOS 12'yi Yüklemekten Çekinmeyin !!!

Son on yılda eski akıllı telefonlar 12 ayda bir önemli ölçüde değişiyor. İki yıl sonra her gün kullandığınız bir cihazı bir anlamda yükseltmeye değer buluyorsunuz. Ancak şimdi yeni donanımların efektif kullanılması süresi yeni yazılım performansları sayesinde 3-4 yıl seviyelerine rahatlıkla ulaşabiliyor.

iOS 12 aslında bunun en iyi örneği, iPhone 6'larınız veya daha eski bir cihazınız varsa, şimdiden iOS 12'ye yükseltmek için kesinlikle tereddüt etmeyin. Kesinlikle sizi bir kaç yıl daha idare ettirecek bir performansa sahip olacak.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title