Haberler

Hırvat basını Fenerbahçe-Dinamo Zagreb Maçına Geniş Yer Verdi

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk haftasında Fenerbahçe'nin Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına 4-1 yenilmesi Hırvat basınında geniş yer buldu.

Avrupa Ligi D Grubu ilk haftasında Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilmesi Hırvat basınında geniş yer buldu. Ülkenin köklü gazetelerinden "Jutarnji List"in maça ilişkin haberinde "Dinamo Zagreb, Fenerbahçe'ye karşı oyunu domine etti." ifadesi kullanıldı.

Hırvat basını Fenerbahçe-Dinamo Zagreb Maçına Geniş Yer Verdi

"DİNAMO GERÇEKTEN ETKİLEYİCİYDİ"

"Maksimir'de rapsodi" başlığının kullanıldığı gazetede, Dinamo Zagreb'in UEFA Avrupa Ligi'ne büyük bir zaferle başladığı belirtilerek, "Organize ataklar, güzel paslaşmalar, harika goller... Dinamo gerçekten etkileyiciydi." değerlendirilmesinde bulunuldu.

Hırvat basını Fenerbahçe-Dinamo Zagreb Maçına Geniş Yer Verdi

"Vecernji List" gazetesindeki "Muhteşem Dinamo, Fenerbahçe'yi ezip geçti." başlıklı haberin detayında, Dinamo Zagreb'in teknik direktörü Nenad Bjelica'nın net oyun vizyonuna sahip bir takım oluşturduğuna değinildi.

Hırvat basını Fenerbahçe-Dinamo Zagreb Maçına Geniş Yer Verdi

Karşılaşmada iki gol kaydeden Izet Hajrovic'in ön plana çıkarıldığı gazetede, Bosna Hersekli futbolcunun dün gece çok etkili olduğu vurgulandı. "Gol"ün "Dinamo, Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nin ilk haftasında dağıttı." başlıklı haberinde, Hırvat takımının bu sezon için büyük umutlar verdiği kaydedildi.

"FENERBAHÇE KESİNLİKLE YENİLGİYİ HAK ETTİ"

"Spornet"in haberinde ise Dinamo'nun Fenerbahçe'yi 4-1'lik farklı bir skorla geçtiği vurgulanarak, "Dinamo, Avrupa Ligi'ne daha iyi bir başlangıç yapmayı düşünemezdi. Zagreb'e konuk olan Fenerbahçe kesinlikle yenilgiyi hak etti." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Dinamo Zagreb Fenerbahçe Zagreb Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

ADINIZI YAZIN:

yalan mı EZMEDİ Mİ

6
4
yanıtYanıtla
fikret orman:

ezdi ezdiii

yanıt5
yanıt3
GERÇEKLER ACITTTTTIR:

EZMEDİ BİİİİİİİÇTİ:D

yanıt0
yanıt0
maçın hakkı 9-1 di:

fenerbahçe 4-1 le iyi kurtuldu. maçın hakkı 9-1 di. bu hafta oynanacak fb-bjk maçına yabancı hakem atansın Beşiktaş bu febeyi darmadağın eder.

6
3
yanıtYanıtla
since 1903:

Karambol pozisyon çoktu. onlarda gol olsa maç 9-1 falan olurdu. p. tesi günkü fb-bjk maçını yabancı hakem yönetsin Beşiktaş febeyi dağıtır kevgire çevirir. ama maalesef bizim eyyamcı hakemlerimiz buna izin vermez. keşke süper lig maçlarını yabancı hakem yönetse lige kalite gelir. yeniden gerçek rekabet başlar. MHK nin hakemleri yönetince aldıkları talimata göre idare ediyorlar yönetmiyorlar.

4
4
yanıtYanıtla
beşiktaşım:

fenerin yenilmesine çokmu sevindiniz angutlar beşiktaş dogrudan katılamadıgı için 3 tur takım elemek zorunda kaldı ülke poanı yerlerde sadece geçen sezon beşiktaş iyi poan taşıdı ülkeye ama ne yazıkki adaltsizlik bizi buldu bence avrupada ki maçlarda kim daha çok poan getirirse ülkesine o takım direk katılma hakkını elinde bulundursun ben kazanayım sen ye haksızlık var bence saygılar

6
1
yanıtYanıtla
fenerli:

100 senedir galatasaray ve fenerbahçe olmasa avrupa yüzü göremezdiniz eziktaşlılar ne konuşuyorsunuz

yanıt0
yanıt0
ADINIZI YAZIN:

onlar ÖVE ÖVE biz SÖVE SÖVE. . . . . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

AŞKIMLA ÇOŞKUMLA EZDİLER XD

3
2
yanıtYanıtla
Ttt:

Şanın avrupaya yayıldı fb(: şöhretin iyisi kötüsü olmaz şöhret şöhrettir(:

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title