Haberler

    Erhan Albayrak, Fsv Duisburg'un Teknik Direktörü, Cem Karaca Yardımcısı Oldu

    GEÇEN sezon büyük bir başarıya imza atarak Landesliga'dan Oberliga'ya (5. Lig) yükselen FSV Duisburg, bulunduğu ligde mücadele eden tek Türk takımı konumunda.

    GEÇEN sezon büyük bir başarıya imza atarak Landesliga'dan Oberliga'ya (5. Lig) yükselen FSV Duisburg, bulunduğu ligde mücadele eden tek Türk takımı konumunda. FSV Duisburg, bu sezon Oberliga'da çıktığı 7 maçın tamamında mağlup olduğu için, sezon başında göreve getirilen teknik direktör Muhammet Işıktaş ile hafta başında yollarını ayırmıştı.

    Muhammet Işıktaş ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan ve 14 ayrı teknik adamla görüşme yaptığı öğrenilen FSV Duisburg Kulübü'nün yöneticileri, teknik heyet boşluğunu Süper Lig tecrübesi yaşamış olan Erhan Albayrak ile doldurmak istedi. FSV Duisburg Kulübü yöneticileri ile Erhan Albayrak arasında yapılan ilk görüşmede Albayrak, birlikte görev alabileceği Cem Karaca'yı gündeme getirdiği öğrenildi. Daha sonra yapılan yoğun görüşmelerde FSV Duisburg Kulübü yöneticileri, Erhan Albayrak ve Cem Karaca ile büyük anlaşma sağladı ve Erhan Albayrak, Duisburg'a geldi. Duisburg'da yapılan son görüşmede her konuda anlaşma sağlanmasının ardından Erhan Albayrak, FSV Duisburg Kulübü'nün tesislerine geldi. Burada kulüp yöneticileri ile tanışan, Başkan Erol Ayar ve ikinci başkan Ayhan Coşkun ile birlikte tesisleri gezen Erhan Albayrak, yöneticilerle birlikte yeni takımının antrenmanını izledi. Antrenmanın ardından Albayrak, saha içerisinde tanıştığı oyuncu kadrosuyla da ayak üstü sohbet etti.

    'ALBAYRAK VE KARACA'YA GÜVENİYORUZ'

    Erhan Albayrak ve Cem Karaca'nın FSV Duisburg'u çalıştıracak olmasıyla ilgili konuşan FSV Duisburg Kulübü Başkanı Erol Ayar, "Öncelikle Süper Lig kariyerine sahip Erhan Albayrak ve Cem Karaca'yı kulübümüze teknik heyet olarak kazandırdığımız için çok mutluyum, böyle bir görevi kabul ettikleri içinde her ikisine camiamız adına teşekkür ediyorum. Sağ olsun Erhan hoca, bizim için Hamburg'tan geldi. Albayrak'a da Karaca'ya da güveniyoruz, bu zor günleri birlikte aşacağımıza inanıyorum" dedi.

    'BAŞARILI OMAK ZORUNDAYIZ'

    Erhan Albayrak ise yeni takımı ile ilgili olarak, "Biraz ani oldu ama ben Türk kulüplerine yardımcı olmayı seviyorum. Hamburg'ta FC Türkiye'yi de zirveye taşımak için gayret göstermiştim. Erol başkan aradığında da, hemen evet dedim. Duisburg ve çevresinde büyük bir potansiyel var, Türklerin yoğun yaşadığı bir bölge. FSV Duisburg, böyle yedi maçı puansız geçirmeyi hak etmiyor. Biz, Cem Karaca ile bu kötü gidişe dur demek için çalışacağız, bunun için geldik. Şimdiye kadar gerek futbolcu olarak gerekse teknik adam olarak gittiğim her yerde başarılı oldum, burada da o başarıyı yakalamak istiyorum. Bunu oyunculara aktaracağım. Çalışıp formayı hak edenle yolumuza devam ederiz, herkesin forma şansı var. Hedefimiz öncelikle ligde kalmak olacaktır" diye konuştu.

    Bugün takımla antrenmanlara başlayacak olan Erhan Albayrak, Pazar günü de Cem Karaca ile birlikte ETB SW Essen deplasmanında takımın başında yer alacak.

    41 yaşındaki Erhan Albayrak, en son Oberliga ekiplerinden Rot Weiss Ahlen'i çalıştırmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title