Haberler

Trabzonspor, Intercity ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Güncelleme:

Trabzon spor ile Intercity firması ile sponsorluk anlaşması yapıldı.

Trabzon spor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Medical Park Stadyumunda gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, son dönemlerde araç sektöründe yaşanan krize rağmen, sağlanan anlaşma ile kulübün 3 yıllık araç ihtiyacının Intercity'den karşılanacağını söyledi.

"SPONSORLAR SPORUN VAZGEÇİLMEZİDİR"

Hangi spor dalında olursa olsun sponsorluğun her takım için çok önemli olduğunu belirten Ağaoğlu, "Sponsorlar sporun vazgeçilmezidir. Amatör ya da hangi branşta olursa olsun kulüplerin can damarıdır. Bugün ne yaparsak yapalım mutlaka hem kulüp olarak hem de ülke sporu olarak sponsorların vazgeçilmez olduğu hepimiz tarafından biliniyor. Ancak ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği dönemlerde bazı sponsorların ön kapıdan girdikleri gibi, arka kapıdan çıktıklarını da gördük. Dolayısıyla Intercity ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak'a kulübümüze gösterdikleri sempati ve hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"3 YILLIK ARAÇ İHTİYACINI INTERCITY'DEN KARŞILAMIŞ OLACAĞIZ"

Ağaoğlu, sponsorluk ile kulübün önemli bir maddi yükten kurtulacağına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bunu ayni sponsorluk olarak değerlendirelim. Kulübü çok ciddi bir maddi yükten kurtarıyor. Oyuncularımız Türkiye'nin en elit sporcuları. Bizim amacımız onları en iyi araçlara bindirmek, en iyi evlerde konaklamalarını sağlamak. Ayni sponsorluğun çok önemli yer tuttuğunu görüyoruz. Bugün bir aracın günlük kiralama ücretinin ne kadar olduğunu biliyoruz. Futbolcu sayısı, idareciler, teknik heyet olduğunda nasıl bir mali yükle karşılaştığımızın farkına varmış oluruz. Maddi sponsorluk önemli ama Allah'a şükür 6 senedir Trabzonspor'un kasasına girmeden gittiğine hepimiz şahit olduğumuz için ben bir anlamda ayni sponsorluklara daha fazla ehemmiyet veriyorum. 3 yıllık araç ihtiyacını Intercity'den karşılamış olacağız. Özellikle kiralık araç sektöründe son aylarda yaşanan krize rağmen Intercity'nin bizle bu anlaşmayı yapmış olması çok önemli."

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak ise Trabzonspor'un ülke sporunda güzide bir yeri bulunduğuna işaret ederek, takımın başarılarını, performansını ve duruşunu sürekli takip ettiklerini söyledi.

"HAYATIN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR"

Başarıda kriterin sadece şampiyonluk olarak algılanmaması gerektiğini vurgulayan Ak, şöyle konuştu:

"Trabzonspor'un bambaşka bir duruşu ve taraftarı var. Biz de şimdi çorbanın tuzu olarak bir taraftan Trabzonspor'a dahil olmaktan çok mutluyuz. Ülkemiz şu anda zor dönemlerden geçiyor. İşletmeler de genelde destek ve sponsorluk gibi harcamalarını kesiyorlar. Bu çok yanlış bir şey. Hayatın devam etmesi gerekiyor. Biraz daha tasarruf ve rasyonel davranmak gerekli. Biz hiçbir zaman 32 yıldır yaptığımız işi bırakmadık. Ülkemiz zor günlerden geçiyor ama muhakkak bunu toparlayacaktır."

Konuşmaların ardından Ağaoğlu ile Ak, sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

FORMA SATIŞLARI 52 BİNİ GEÇTİ

İmzaladığı Trabzonspor formasını Ak'a hediye eden Ağaoğlu, forma satışlarında geçen seneye göre yüksek talep olduğunu söyledi.

Ağaoğlu, son 3 ay içinde forma satışlarının 52 bini geçtiğinin altını çizerek, üretici firmanın forma yetiştirmekte zorlandığını, satışların daha da yükselmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Törene katılan bazı bordo-mavili futbolcular, kulübe tahsis edilen araçların bulunduğu alanda fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Spor

Ali Ağaoğlu Trabzonspor Ali Vural Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title