Haberler

İspanyol Basını, Phillip Cocu'nun Alternatifinin Roberto Carlos Olduğunu Yazdı

Güncelleme:

İspanyol basını, Fenerbahçe'de eleştirilen Teknik Direktör Phillip Cocu'nun yerine Roberto Carlos'un gelebileceğini iddia etti.

Fenerbahçe ile çıktığı 8 maçın 5'ini kaybeden ve eleştirilerin odak noktası haline gelen teknik direktör Phillip Cocu için İspanya'dan flaş bir iddia geldi.

İspanyol AS gazetesinin iddiasına göre Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun gönderilmesi halinde ilk alternatif Roberto Carlos olacak.

BEŞİKTAŞ MAÇI KADERİNİ BELİRLEYECEK

Hollandalı teknik direktörün Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisindeki sonuca bağlı olarak geleceğinin netleşeceği belirtilirken alınacak olası bir mağlubiyetin faturasının ağır olacağı kaydedildi.

SÜPER LİGDE 2 TAKIM ÇALIŞTIRMIŞTI

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Roberto Carlos, Süper Lig'de daha önce Sivasspor ve Akhisarspor'u çalıştırmıştı. Brezilyalı futbol adamı, şu anda ise Real Madrid TV'de yorumculuk yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Carlos Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Bu Roberto Carlos Degilmiydiki:

Fenevde Futbol Oynadigi Zamanlarda Gece Sabahlara Kadar Gezip Gündüzde Aksam Saatlerine Kadar uyuyordu Hatta Bi Seferde Fenev Genclerbirligi Maci Oynanacak Mac Baslamadan 1 Saat öncesi Menejeri Evine Kadar Gidip Evden Zorlan Uyandirip Apar Topar KadinKöye Gettirtmisti. . Anlasildi Yine ALiKoc Baskan ASLAN GALATASARAYIM 5 YILDIZLI SAMPiYOOOOON

8
4
yanıtYanıtla
şabani NONDA:

uyandırma olum ya. alsınlar uykucu şirini ki biz yine malı götürlelim. değilmi ya.

yanıt0
yanıt0
Abdullah:

Keşke Zico geri dönse şu takıma. Adam Deniz Barış''la Uğur Boral''la şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı :D

5
0
yanıtYanıtla
Rüknettin hacıbekir:

Kriz falan yok kerize gelip panik yapmayın. Paranızı gönül rahatlığı ile bol bol harcayın.

2
3
yanıtYanıtla
BLENDAX:

ALİ KUZU BAŞKAN FENEVBAHÇE ŞAMPUAN

3
1
yanıtYanıtla
hakikat:

werner lorant''ı özledik bee

2
2
yanıtYanıtla
son samuray:

anlaşılan fener deneme tahtasına dönecek. iyi futbolcu ille de iyi antrenör olacak diye bir şey yok. eğer doğruysa bu kafayla fenerden 5 yıl boyunca bir cacık olmaz. para verip maçlarını izleyenlere yazık

3
0
yanıtYanıtla
Erenarda:

Burda en masum cocu Türkiye de sportif direktör çok lüx cocu Fenerbahçe ye 1 tek futbolcu bile getirmemiş tir Tek suçlu Ali koç Bu işi bilmiyordun madem ne işin var burda Fenerbahçe deneme tahtası değil Sen git babandan Kalan holding te yap bu işleri

3
0
yanıtYanıtla
bztt:

doğru söylüyosun, ali koç insanlığına lafım yoktur ama futboldan hiç anlamadığın belli oldu

yanıt1
yanıt0
Dadas:

Kardeşim kötüyse bizim iyiyse de ben ali koçu beğeniyorum sıkıntı yok 2 senede kaybetsek ali.kocla devam diyorum bir fenerli olarak şampiyon olmasın sıkıntımı 5.sene.daha olmasın tvler. Başka takımları konuşsun hadi nay nay

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title