Haberler

Bornova'da Tiyatro Zamanı

Güncelleme:

26 Eylül Çarşamba günü Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gösterime girecek olan oyunun biletleri de satışa çıktı.

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) 2018-2019 sezonunda "Ziyaret" oyunu ile perdelerini açıyor.

26 yıldır kentte seyirciyi tiyatroyla buluşturan ve kursiyerlerine tiyatro eğitimi veren BBŞT bu yıl da sezona hızlı bir giriş yapmak için hazırlıklara başladı. BBŞT yeni sezonda ilk olarak "Ziyaret" oyunu ile seyirciyle buluşacak. Ardından ise geçen sezon da büyük beğeni toplayan"Küheylan" oyununu sahneleyecek.

Çocuk ve Gençlik Tiyatro Kursları kayıtları başladı

Sezon içinde Ana Kadro ekibinin hazırladığı oyunların yanısıra atölye sahne ve kursiyer grupları ile de tiyatroseverlerle buluşan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu sezonu Haziran ayında gerçekleştirdiği Kursiyer Oyunları Festivali ile kapatmıştı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere tiyatro eğitimi verecek olan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun Çocuk ve Gençlik kurs kayıtları 20 Eylül Perşembe günü açıldı. 5. sınıf öğrencilerinden başlayan Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu kursları 12. sınıfları da kapsıyor. BBŞT'nin tiyatro kurslarına katılmak isteyen ortaokul ve lise öğrencileri bornova.bel.tr sitesine girerek "duyurular" bölümündeki formdan kayıtlarını yapabilecek.

BBŞT'nin Bornovalılara en güzel oyunları sahnelemenin yanısıra öğrenci yetiştirme konusunda da önemli çalışmalar yürüttüğünü hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Tüm çocuklarımızı bu kurslarımıza bekliyoruz. Bugün pek çok film ve dizide rol alan oyuncular BBŞT'de bulundu. Geleceğin tiyatrocuları ve oyuncuları burada yetişiyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şehir Tiyatrosu Bornova Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title