Haberler

Muzipo Kids 41. Merkezini Halkalı'da Açıyor

Güncelleme:

Çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandıran ve eğlenirken öğrenmelerini sağlayan Türkiye'nin ilk çocuk hareket üssü Muzipo Kids, merkezlerine bir yenisini daha ekleyerek İstanbul'daki ağını güçlendiriyor.

23 Eylül 2018 tarihinde açılışı gerçekleşecek Muzipo Kids Halkalı merkezi, 18 ay- 12 yaş aralığındaki tüm çocukları hareketli dünyasına bekliyor. Üstelik, açılışta kayıt olan aileleri tüm programlarda yüzde 20 indirim fırsatı bekliyor!

Hareket programıyla çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra bilim, teknoloji ve sanatla ilgili etkinliklerle ince motor gelişimlerini destekleyen Muzipo Kids, merkez ağını her geçen gün genişletiyor. 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 13.00'da açılacak Muzipo Kids Halkalı merkezine açılışta kayıt yaptıran aileler, tüm programlarda geçerli yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak.

Muzipo Kids, çocukların ince motor becerilerini geliştirebilecekleri, enerjilerini arkadaşlarıyla birlikte eğitici oyunlar eşliğinde atabilecekleri, bilişsel yeteneklerini geliştirebilecekleri kapsamlı bir program sunuyor. Geliştirilen programlar; toplumsal cinsiyet eşitliği, olumlu sorgulama, bilimsel yaklaşım, problem çözme, yaratıcılık ve çocuk hakları olmak üzere altı ana evrensel konunun süzgecinden geçirilerek tasarlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halkalı Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title