Haberler

Ali Ağaoğlu ile Barışan Petek Ertüre Kimdir?

Güncelleme:

Eşi Ali Ağaoğlu ile iki yıllık küslüğün son bulmasıyla, oğullarına ihtişamlı sünnet düğünü yapan Petek Ertüre kimdir?

ile iki yıllık küslüğünü geçtiğimiz ay sonlandıran , oğulları Ali Ege'ye ihtişamlı bir sünnet düğünü düzenledi. Oğulları için planladıkları gecede çift, mutlu aile pozları vermeyi de unutmadı.

PETEK ERTÜRE KİMDİR?

Oyuncu 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi Marmara Kolejinin teknik lisesi olan Marmara Radyo Televizyon'da okudu. Ardından Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nden mezun oldu.

Ali Ağaoğlu ile Barışan Petek Ertüre Kimdir?

OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDI

Sunuculuk geçmişi de olan güzel oyuncu, D life, D magazin, Renkli Hayatlar isimli magazin programlarını sundu. Aynı zamanda reklam filmlerinde oynadı ve ''Sonbahar'' isimli dizide rol aldı. Bu arada eğitimini de ihmal etmeyen , Müjdat Gezen Sanat Okulu, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitimler aldı. Bunların dışında birçok dizide, televizyon filminde, reklam filminde rol aldı. Uzun zaman birlikte olduğu iş adamı 'ndan 2013 yılında Ali Ege isimli bir oğlu dünyaya geldi.

Ali Ağaoğlu ile Barışan Petek Ertüre Kimdir?

Ali Ağaoğlu ile Barışan Petek Ertüre Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ali Ağaoğlu Ali Ege Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title