Haberler

    Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Arda Turan Takımla Çalıştı

    Güncelleme:

    Medipol Başakşehir'de Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıkları devam ederken, sakatlıkları geçen Emre Belözoğlu ve Arda Turan takımla çalıştı.

    Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, 7. haftada Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

    Başakşehir Futbol Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre turuncu-lacivertli oyuncular, iki günlük iznin ardından gerçekleştirilen idmanda 5'e 2 ve geniş alan çalışmaları üzerinde durdu. Antrenman oynanan çift kale maçlarla tamamlandı.

    EMRE İLE ARDA TAKIMLA ÇALIŞTI

    Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Arda Turan, antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı. Sakatlıkları henüz geçmeyen Karim Hafez ve Alparslan Erdem ise bireysel çalıştı.

    Turuncu-lacivertli ekip, Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yeni Malatyaspor Emre Belözoğlu Arda Turan Evkur Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (17)

    karrakaya:

    emre bu ülkenin en iyi yerli orta saha oyuncusudur.

    17
    15
    yanıtYanıtla
    metinn:

    ben fuybolcunun zeki cevik ve ahlaklsiini severikm diye kime denmis acaba kardesss sallamaa

    yanıt0
    yanıt0
    12345:

    adAM gibi adAM arda adAMIN dibisin arda

    7
    18
    yanıtYanıtla
    Ankara:

    Sorma ne adam ama...

    yanıt2
    yanıt2
    12345:

    ankara büyük yazılan harfleri oku sadece :)gizli o kelimeler :)

    yanıt11
    yanıt0
    bbb:

    gizli mesajı alamamış :)

    yanıt4
    yanıt0
    kunteper:

    hahhahaahhha çok doğru tespit

    yanıt0
    yanıt0
    D.paşalı:

    2 çıplak 1 hamama yakışır.

    11
    3
    yanıtYanıtla
    KRALEX:

    KIM NE DERSE DESİN TÜRKIYENIN EN IYI ORTA SAHASI EMRE BELEZOĞLU

    7
    7
    yanıtYanıtla
    yanki:

    gereksiz haber futboldan soğuduğum insanlar

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title