Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Ersun Yanal Tezahüratlarında Bulundu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Anadolu Efes ile karşılaştığı Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde sarı-lacivertli taraftarlar, Ersun Yanal lehine tezahürat yaptı.

Geçen sezonun Tahincioğlu Basketbol Ligi Şampiyonu Fenerbahçe ile PTT Türkiye Kupasının sahibi Anadolu Efes, 34. Cumhurbaşkanlığı Kupasında Ankara'da karşı karşıya geldi. Takımlarına destek için tribünü dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, Ersun Yanal lehine yoğun tezahüratta bulundular.

Sarı-lacivertli taraftarlar, futbol takımındaki kötü gidiş sebebiyle yeniden takımın başında görmek istedikleri Ersun Yanal lehine yoğun tezahüratlar yaptı. Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, maçı tribünden takip etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anadolu Efes Ersun Yanal Fenerbahçe Ankara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Ferhat:

Lan oğlum 10 mişyon taraftarı olan bir klupte kulübe de muz yiyen oyuncusu olan bir takımdan hayır gelmez.

4
4
yanıtYanıtla
Rok:

ersun yanal a düzün bikaç hatun ayarla maaş falan istemez

7
1
yanıtYanıtla
şikebahçe:

yaptığınız şikelerin cezasını çekiyorsunuz .

0
7
yanıtYanıtla
kral:

gelsin bu kadroya. fener küme düşer. görün bakın. ne basarısı varmış. ersunda ersun. feneri aykutun alt yapısı. azizin el atması şampiyon yaptı. yoksa şampiyonluk gidıyodu. şimdide algılarla ersun diyosunuz. bumu futbol zekanız ey ersuncular.

6
0
yanıtYanıtla
..........:

YILMAZ VURAL DİYE BAGIRIN BİRAZDA. . .

5
1
yanıtYanıtla
Ahmet pis çakar:

Bu tezahüratı aziz yıldırım duymasın kahrindan ölür. .

2
3
yanıtYanıtla
Köfteci Selahattin:

BU HOCAYI ZAMANINDA FUTBOLCULAR AZİZ BAŞKANA KAMPA KARI KIZ GETİRİYOR DİYE ŞİKAYET ETMEMİŞLER MİYDİ?

2
1
yanıtYanıtla
Hadi:

Gelsinde görsünler hallerini?. . . .

3
0
yanıtYanıtla
FB nin gerçekleri:

Hazır takımı bulunca FB de şampiyon oldu, şampiyonluk apoletini Aykut KOCAMAN ın kurduğu takımla buldu, TS de sıfır yapılanmayla başladı, istediği oyuncuların tamamını aldırdı sonuç ortada TS hala belini doğrultamıyor. FB çe yanlışı yanlış ile giderme yolunda çaba sarf ediyor. FB nin bugünkü duruma düşmesinin 1 nci faktörü seyircisidir, başarılı olmuş olan ve üstelikte hep kriz dönemlerinde getirilen Aykut Hocaya sahip çıkamayıp, bilinçsiz ve bilgisizce suçlayarak takımdan ayrılmasına sebep olmuşlardır

2
0
yanıtYanıtla
Cocu:

Ulan bunlarda bir ali dedi şimdide ersun dio

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title