Haberler

Mahkeme "Sekai Mori, Naim Süleymanoğlu'nun Kızıdır" Dedi, Diğer Kızlar Üst Mahkemeye Başvuruyor

Güncelleme:

Mahkeme, Sekai Mori'nin Naim Süleymanoğlu'ya açtığı babalık davasını kabul ederken diğer kızlar Esin ve Sezin Süleymanoğlu, itiraz için bir üst mahkemeye başvuruyor.

Geçen yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu'na, Sekai Mori'nin açtığı 'babalık davası' sonuçlandı. Mahkeme, Sekai Mori'nin Süleymanoğlu'nun kızı olduğuna karar verdi.

Adli Tıp raporuna göre Süleymanoğlu'nun yüzde 99,99 davacı Sekai Mori'nin biyolojik babası olduğu söylendi. 4'üncü Aile Mahkemesi de bu doğrultuda kararını verdi.

DİĞER KIZLARI ÜST MAHKEMEYE GİDİYOR

Öte yandan mahkemeden çıkan karar neticesinde Süleymanoğlu'nun kızları Esin ve Sezin Süleymanoğlu'nun ise bir üst mahkemeye başvuracağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Naim Süleymanoğlu Sekai Mori Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

msakoas:

diğer kızlar amma para göz müş. arkadaş bu japon vatandaşı naim in kızı. . mirastan pay vermemek için neden dışlanıyor. . ayıp be eger kızı ise hakkı tabiki.

11
0
yanıtYanıtla
kara murat:

artik oda bir türk feda olsun mirasi

11
0
yanıtYanıtla
K:

Naim''in vasiyeti kızımı bulundu. Kardeşleri bunun üzerine kızı buldular. Şimdi neden Türk anneden olan kızlar babalarının anısını bu kadar karalamaya uğraşıyorlar ki? Naim bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük sporcularından biridir. Kimsenin onu bu kadar ortalığa düşürmeye hakkı yoktur. Bu kızları bile olsa. Kaldı ki bildiğim kadarıyla Naim bu kızlarının annesiyla de evli değildi. Miras hepsinin mirasıdır. Naim öyle istemiş öyle yaşamış. Kızlarının buna saygı göstermesi gerekir.

7
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

amma cok capkinlik yapmis Naim

3
2
yanıtYanıtla
Takipte:

Genç iken yemiş bir şeyler ceremesi ni çocukları çekiyor. Hiç arayıp sormuşmu yaşarken.

1
3
yanıtYanıtla
FİTNES:

ben olsam her şeyi japona veririm.

3
0
yanıtYanıtla
Cep herkülüydü:

Cep gibi yerlere de girdi

0
1
yanıtYanıtla
adanus:

erkeklerin zamanında yedikleri haltlar öldükten sonra mutlaka çıkıyor ortaya olan ailelere oluyo millet birbirine giriyor heleki zenginse

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title