Haberler

    Beşiktaş, Malmö Maçında 11 Kez Ofsaytta Kaldı

    Güncelleme:

    Beşiktaşlı futbolcular, Malmö maçında 11 kez ofsaytta kalarak dün gece oynanan karşılaşmalarda zirveye çıktı.

    Beşiktaş, Malmö önünde ofsayt kabusu yaşadı. Siyah-beyazlı futbolcular maçta tam 11 kez ofsaytta kaldı. UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece oynanan maçlarda en fazla ofsayta yakalanan takım da Beşiktaş oldu.

    GOL ATMA SERİSİ BİTTİ

    Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında 8 maçtır sürdürdüğü gol atma serisi Malmö karşısında son buldu. Kartal, Avrupa'da son olarak Bayern Münih'e deplasmanda 5-0 yenildiği Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında golle buluşamamıştı.

    BEŞİKTAŞ KADRODA ROTASYON YAPTI

    Teknik Direktör Şenol Güneş, Malmö karşısında Atiker Konyaspor'la pazar günü deplasmanda oynayacakları lig maçını da düşünerek Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Oğuzhan Özyakup'u yedek soyundurdu. Bu futbolcuların yerlerine Gökhan Töre, Necip Uysal ve Jeremain Lens'e forma veren Güneş, Vagner Love'u da ilk 11'de sahaya sürdü.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Malmö Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    KSK li mesut:

    Ligde yaptığınızı avrupada yaptırmazlar adama tinerciler sizi. Çok şımarmışlardı iyi oldu...

    1
    20
    yanıtYanıtla
    Ultras leo:

    Sen de bi rengini belli et koçum. Gs Fb bjk kim yenilse küçük beyninin elverdiği kadar dalga geçmeye çalışıyon da, bukalemun gibisin. Selam verdiğin bayrak belli değil. ksk ymış de get ötede oyna

    yanıt10
    yanıt0
    Twinner:

    rekor denince akla gelen takımdır jimnastik spor. avrupada ezildikleri malmö ve bu sentetikler dışında 8 (rakamla sekiz) yiyen takım tanıyan varsa beri gelsin.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    yildiz:

    kartalin kanatları kırdılar malmu fener atıkları golu neden alamıyorlar cunku karşısındaki takim atirmaz bide adamlar çakmak falanda atmadılar şayet atilsaydi mazalah 4 olurdu

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Beşiktaş demek Milli takım demek:

    Helal olsun Beşiktaşa. Milli takımı bu kadar severek izlemiyorum. helal olsun zaten Beşiktaşta armasında Türk bayrağı taşıyor.

    2
    7
    yanıtYanıtla
    MÜLAYİM SERT:

    NE VAR BUNDA? BURAK 11 OFSAYTTA 10 DAKİKADA KALIYOR

    2
    0
    yanıtYanıtla
    KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

    Burakla dalga geçen tinerciler nerdesiniz lan:))

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title