Haberler

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

Kumluca Müftülüğü tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kumluca Müftülüğü tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa, Kaymakam Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Yusuf Göven, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Mehmet Kapukaya ve daire amirleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konferansa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Mehmet Kapukaya, vatan, millet, bayrak, Kur'an ve sünnet üzerine adanmış ömürlerin hem bu dünyada, hem de ahirette asla kaybetmeyeceğini söyledi.

"Bu inanç ve ideal uğruna bugün buradayız ve bizden önce bu hizmetleri yapanlara minnet duyuyoruz. Vefakar insanlar olduğu sürece ülkemiz ve milletimiz yaşayacak." diyen Kapukaya, herkesin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik etti.

Kumluca Müftüsü Hacı Kahraman ise camilerin dua ve ibadetlerin topluca Allah'a arz edildiği, elem ve sevinçlerin paylaşıldığı, ilim ve irfanın yükseltildiği, manevi sığınak ve güzel ahlakın öğretildiği mekanlar olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Akif Ersoy Kumluca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title