Haberler

Çelik: "(Yabancı Danışmanlık Şirketleri) Cumhurbaşkanımızın O Danışmanlığın Sona Erdirilmesi...

- 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı takip eden basın mensuplarına ziyarette bulundu.

- 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı takip eden basın mensuplarına ziyarette bulundu. Çelik, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yabancı danışmanlık şirketlerine ilişkin sözleri) "Kendisinin genel hassasiyeti Türkiye'de yapılabiliyorsa özellikle proje, siyaset, metot geliştirme konusunda kendi firmalarımızla bunun yapılmasının daha doğru olacağı yönündedir. Dolayısıyla açık ve nettir. Spekülasyona açık bir nokta değil o danışmanlığın sona erdirilmesi, bundan sonra da kurumların bu hassasiyeti gözeterek ilerlemesi konusunda talimatları olmuştur."

Kaynak: AA / Politika

Ömer Çelik Ak Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title