Haberler

Atıcılık: Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun (TAAF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası, Mersin'in Erdemli ilçesindeki atış poligonunda yapıldı.

Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı şampiyonada 25 ve 50 metrede mücadele ederek dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları TAAF Genel Sekreteri Zeki Öztürk, TAAF Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar tarafından verildi.

Ahmet Kılınç, törenin ardından yaptığı konuşmada, şampiyonanın asıl amacının Atıcılık Milli Takımı'na sporcu seçmek olduğunu söyledi.

Yarışmada 25 metre kadın tabanca ferdi atışlarında Antalya Polis Gücü'nden Nilay Ak birinciliği elde ederken, takım halinde ise Ankara TSK Spor birinciliği kazandı.

25 metre genç kız tabanca ferdi atışında Ankara Atak İzcilik ve Spor Kulübünden Elif Kırklar birincilik elde ederken, takımlarda ise Ankara Gençlik Hizmetleri Spor ilk sırada yer aldı. Aynı takım bin 551 puanla bu alanda yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldu.

25 metre büyük erkek rapid (çabuk) atışı kategorisinde takım halinde Ankara TSK Spor birinci gelirken, sporcular bin 695 puanla yeni Türkiye rekorunu da elde etti.

25 metre genç erkek rapid (çabuk) atışı ferdi müsabakada birinciliği Samsun Pars Spor'dan Erdem Bülbül kazandı. Takım halinde ise Samsun Pars Spor Kulübü birinciliğe uzandı.

50 metre 3x40 kadınlar tüfek ferdi atışında birinciliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden Görkem Zengit alırken, takım halinde ise yine Manisa Büyükşehir Spor Kulübü birinciliği elde etti. Bu sporcular aynı zamanda 3 bin 183 puanla Türkiye rekorunun da sahibi oldu.

50 metre 3x40 genç kızlar ferdi tabanca atışlarında birinciliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden Gülşen Delen alırken, takım halinde ise Eskişehir Gençlik Hizmetleri Spor birinci oldu. Aynı zamanda bu takım 3 bin 186 puanla Türkiye rekoruna da ulaştı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title