Haberler

Çağla Şıkel, "Türk Kadını Bakımlı Olsa Aldatmayız" Diyen Erkek Takipçisine Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Instagram hesabından makyajsız fotoğraf paylaşan Çağla Şıkel, "Her Türk kadını senin gibi bakımlı olsa bizde aldatmayız" diyen takipçisine adeta ateş püskürdü.

Ünlü model Çağla Şıkel, sosyal medya hesabı Instagram'dan sadece rimel sürdüğü fotoğrafını paylaştı. Bir erkek kullanıcının fotoğrafa "Türk kadını bakımlı olsa aldatmazdık" diyerek yorum yapması ise hem diğer kadın takipçilerini hem de Çağla'yı sinirlendi.

"TÜRK KADINI BAKIMLI OLSA ALDATMAYIZ"

YouTube'da kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve moda hakkında videolar çeken Çağla Şıkel, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerine doğru bakımla cildinin nasıl sağlıklı olduğunu paylaştı. Şıkel'i takip eden bir kullanıcı ise "Bu yaşta böyle bir güzellik her eve lazım. Keşke her Türk kadını senin gibi bakımlı ve güzel olsa. O zaman biz de hatunları aldatmayız" yorumunu yaptı.

Çağla Şıkel, 'Türk Kadını Bakımlı Olsa Aldatmayız' Diyen Erkek Takipçisine Ateş Püskürdü

"KEŞKE SİZDE AYI OLMASAYDINIZ"

Takipçisinin yaptığı çirkin yorum karşısında sinirlenen Çağla, "Keşke sizde bu kadar ayı olmasaydınız" diyerek ateş püskürdü.

Çağla Şıkel, 'Türk Kadını Bakımlı Olsa Aldatmayız' Diyen Erkek Takipçisine Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırşehir'de deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Kırşehir deprem nerede oldu? Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (56)

ellisekiz:

kendisine baksa pislikten geçilmez kadında bakım arıyor ayı.

42
5
yanıtYanıtla
AKYAZILI:

ELLİSEKİZ Anan da çok bakımsız ama çalışıyor

yanıt2
yanıt0
AKYAZILI:

ELLİSEKİZ Annen artık TL'' ye geçsin kamyoncular itiraz ediyor

yanıt2
yanıt0
Eflatun:

Yorumda hakaret falan yok en fazla kişinin kendi düşüncesi bunun karşılığı AYI falan olmaz bu çağlanın düzeysizliği kusura kalmasın

22
17
yanıtYanıtla
FİGEN BULUT:

çok saçma ce cahilce bir anlayış düşünce. türk erkekleri asıl bakımsız olan onlar pis pis ter sigara kokuyorlar göbek almış başını gidiyor düzenli sakal tıraşı olmuyor bir kıyafeti en az üç gün giyiyorlar hele evlendikten sonra tamamiyle kendilerini salıyorlar. ben evliyim gayet bakımlıyım sigarda içmiyorum aksine eşim kendini saldı leş gibi sigara kokuyor şimdi kocamı aldatmam mı gerekiyor bu düşünceye göre

29
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

KİM NE YAPARSA KENDİNE YAPAR . İYİLİK YAPARSAN DA KÖTÜLÜK YAPARSAN DA . YANİ NE KERSEN ONU BİÇERSİN İZ . KİMSE KİRAZ EKİPDE HIYAR TOPLAMAZ PARDON BELKİ HIYARIN AADINI BİLMİYORSUNUZ SALATALIK. MEŞHURDUR İSTANBULDA ÇENGELKÖYÜN HIYARLARI . . . BAK ABZI HIYARLAR BU İŞİ NAMUSDUR DİYEREK İŞİN SONUNU CİNAYETE KADARDA GÖTÜRÜYOR .

yanıt1
yanıt1
deren:

Türk kadını bakımlı olsa aldatmazmış. . mışş mışşşş mışş . . daha bakımlısı olsa zaten yine aldatırsın . . insanın fikri neyse zikri de o olur

29
2
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Erkek her zaman kadından üstündür ve kıyamete kadar da üstün kalacaktır. Neden erkeklere karı gibi olma delikanlı ol derler çünkü kadın milletine güven olmaz.

6
23
yanıtYanıtla
Dünyevi zat:

Kimine göre bakımsız kadın aldatılır kimine göre parasız kalmış erkek kimine göre erkeksi kadın kimine göre aşırı nazik erkek yani aldatır kardeşim sebep çok kadın erkekde fark etmez

20
4
yanıtYanıtla
Pes:

hade lan ordan cahil,imansız gavurlar aldatırlar.

yanıt9
yanıt16
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title