Haberler

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine Girdi

Güncelleme:

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Cenk Öztanık ve Ecem Kazancı 900 kişinin katıldığı harika bir düğünle dünya evine girdi.

İş adamı Lütfi-Mesude Öztanık'ın oğlu Cenk Öztanık, Cemil-Ayşe Kazancı'nın kızı Ecem Kazancı ile bir otelde yapılan görkemli bir törenle mutluluğa 'evet' dedi. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ikilinin düğün törenine; iş, sanat ve cemiyet hayatından 900 kişi katıldı.

DÜĞÜNE ÜNLÜ YAĞDI

Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından Lütfi Öztanık ve eşi Mesude Öztanık'ın turizmci oğulları Cenk Öztanık, iş adamı Cemil Kazancı ve eşi Ayşe Kazancı'nın kızları Ecem Kazancı ile hayatını birleştirdi.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ikilinin düğün törenine; iş, sanat ve cemiyet hayatından 900 kişi katıldı. Aileler konukları kapıda karşılarken, tebrikleri kabul etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ın kıydığı nikahta, damadın şahiliğini Beşiktaş Kulübü Başkkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, iş adamı Mustafa Erdoğan ve Çilem Cevahiroğlu yaptı. Gelinin şahitliğini ise gelinin yakın arkadaşı Derya Ayaydın, Emir Yunusoğlu, Zeynep Büyüktopçu ve Emir Yunusoğlu üstlendi.

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine Girdi

EBRU GÜNDEŞ'İN ŞARKILARIYLA EĞLENDİLER

Cenk Öztanık'ın damatlığı şıklığıyla dikkat çekti. Ecem Öztanık ise gelinliğiyle göz kamaştırdı. Nikah sonrası genç çift masaları dolaşarak tebrikleri kabul ederken davetliler yenen yemek sonrası sanatçı Ebru Gündeş'in şarkılarıyla eğlendiler. Gecenin ilerleyen saatlerinnde sahneye çıkan Murat Dalkılıç, düğüne katılan davetlileri söylediği hareketli şarkılarla eğlendirdi.

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine Girdi

BALAYINA BORA BORA'YA GİDİYORLAR

Genç çiftin, balayı için Los Angeles-San Fransisco ardından Bora Bora adalarına gideceği öğrenildi.

DÜĞÜNE KATILAN DAVETLİLERDEN KARELER

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine GirdiCenk Öztanık-Ecem Kazancı-Seda Sayan-Oğulcan Engin

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine GirdiIşıl Reçber-Rüştü Reçber

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine GirdiNur Yerlitaş

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine GirdiAslıhan Doğan-Arda Turan

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri Dünya Evine GirdiHakan Baş-Bensu Soral

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title