Haberler

    Türk Futbolunun Geleceği Denilen Emre Mor, Celta Vigo'da Kadroya Bile Giremiyor

    Güncelleme:

    Milli futbolcu Emre Mor, La Ligadaki üst üste yedinci maçını da formadan uzak geçirdi. Sezonun ilk maçında oynayan sonra yedek kalmaya başlayan 21 yaşındaki oyuncu, artık kadroya bile giremiyor.

    Futbol hayatını Celta Vigo'da sürdüren milli futbolcu Emre Mor, son dönemde yaşadığı sıkıntılara dün bir yenisini daha ekledi. Önceki iki hafta Valencia ve Getafe maçlarında 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamayan 21 yaşındaki oyuncu, takımının dün Sevilla ile oynadığı karşılaşmada da kadroya alınmadı.

    7 MAÇTIR FORMA GİYMİYOR

    Emre Mor böylece Celta Vigo'nun üst üste üçüncü maçında kadronun dışarısında kalmış oldu. Ondan önceki dört maç olan Levante, Atletico Madrid, Girona, Real Valladolid karşılaşmalarında kadroda olmasına karşın forma şansı verilmeyen Emre, böylece üst üste yedinci maçında formanın uzağında kaldı. Celta Vigo Teknik Direktörü Antonio Mohamed Emre Mor ile ilgili verdiği kararın gerekçelerini açıkladı.

    Arjantinli teknik adam Emre Mor ile ilgili olarak şunları söyledi:

    Emre Mor'un, başarıya ulaşmak isteyen her futbolcu gibi kendini futbola vermesi bizi mutlu eder. Gerekli olan şeylere sahip. Ancak çalışması da gerekiyor, konsantrasyon eksikliği var. Şimdi daha iyi. Belki bir sonraki maçta forma şansı verebiliriz. Bire birde etkili bir futbolcu. Evet kadroya alınmadı ama geliştiğini söyleyebilirim."

    Türk Futbolunun Geleceği Denilen Emre Mor, Celta Vigo'da Kadroya Bile Giremiyor

    Türk Futbolunun Geleceği Denilen Emre Mor, Celta Vigo'da Kadroya Bile Giremiyor

    Kaynak: Skorer / Spor

    Emre Mor Vigo Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    gızlı servıs:

    akıllı olsun ıvır zıvır seyler ıcmesın kardesım para adamı bozar emrede parayla bozulmaya musaıt bır arkadas akıllı olursa tabıkı emreyı sahada gormek ısterız

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Şaşırdık mı?

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Boş:

    Trabzonspor u21 e 5 futbolcu imzalattırdı 4ü 2şer paket sigara içiyor umut bekleyen sadece başarmak isteyen sigara alkolden uzak duran genclere arkası geniş olmadıgı icin nacar marka kol saati

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ANGARALI:

    Bundan bi cacık olmaz adam erken şımardı,

    3
    0
    yanıtYanıtla
    HIRSIZA, DOLANDIRICIYA, GASPÇIYA CEZA:

    GECE KULÜPLERİNİN BİR NUMARALI OYUNCUSU. YEŞİL SAHALARDA İŞİ OLMAZ. BİZİM GURURUMUZ YAAA(!!!!!)

    1
    0
    yanıtYanıtla
    OKAN:

    şımarık, sonradan görme . atın çöp kutusuna.

    yanıt0
    yanıt1
    Mehmet Kurt:

    Danimarkada bile simarikligiyla unluydu, koskoca Dortmund bile bunu adam edemedi, daha coook oyle baki verir. Parasini alir yatar bu cocuk

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title