Haberler

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelini Meghan Markle'ın Üvey Kardeşi, Saraya Şüpheli Mektup Bıraktı

Güncelleme:

Meghan Markle ile küs olan üvey ablası Samantha Markle Kensington Sarayı'na bir mektup bıraktı. Bugüne kadar Meghan Markle'ı Kraliyet Ailesi içinde utandıracak hallere düşüren Samantha Markle'ın mektubundan yeni bir skandal çıkmasından korkuluyor.

ÜVEY ABLA FENA ÇIKTI

Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle'ın üvey ablası Samantha Markle'la başı dertten kurtulmuyor.

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle DertteMegan Markle'ın kız kardeşi Samantha Markle

MEKTUPTA NE OLDUĞU MERAK KONUSU

Megan Markle'ın küs olduğu 53 yaşındaki üvey ablası, önceki gün Kensington Sarayı'nı ziyaret etmek için yeni bir girişimde bulundu. Samantha Markle, tekerlekli sandalye ile saraya giderek elindeki mektubu saray korumasına verdi. Samantha Markle daha sonra Twitter'dan, "Herkes bu mektupta ne olduğunu öğrenmek istiyor" notunu yazdı.

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle DertteSamantha Markle-Meghan Markle

DÜĞÜNE DAVET EDİLMEDİ

Samantha Markle, Meghan Markle'ın babası Thomas Markle'ın ilk eşinden olan kızı. Üvey abla, Meghan Markle ile Prens Harry'nin 19 Mayıs'ta yapılan düğününe de davet edilmemişti.

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle Dertte

KARDEŞİNİ PARA İÇİN KULLANIYOR

Meghan Markle'ın geçmişindeki bilgileri basına sızdırdıkça para kazanan Samantha Markle, kız kardeşinden faydalandığını söylemesiyle gündeme gelmişti.

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle DertteMeghan Markle'ın babası Thomas Markle

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

Meghan Markle'ın babası Thomas Markle'ın düğün öncesi gizlice çekildiği söylenen fotoğraflarının düzmece olduğunun anlaşılması üzerine, fotoğrafların arkasındaki ismin de Samantha Markle olduğu ortaya çıkmıştı. Babasına kurgulanmış bir çekim yaptırmayı önerdiğini söyleyen üvey abla, "Bu, babama ve kraliyet ailesine yarar sağlaması için benim önerimdi. Herkes onu olduğu gibi, formda ve sağlıklı şeyler yaparken görsün istedim" demişti. Baba Thomas Markle'ın gizlice çekildiği iddia edilen ve basına yansıyan fotoğraflarının, fotoğrafları çeken kişi ve baba Markle'ın işbirliği sonucu çekildiği ortaya çıkmıştı. Fotoğraflarda Meksika'da yaşayan Thomas Markle, kızının düğünüyle ilgili haberleri okurken, takım elbisesi için ölçü aldırırken ve spor yaparken görülüyordu.

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle DertteMeghan ve Prens Harry

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle Dertte

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle Dertte

Böyle Kardeş Düşman Başına! Kraliyet Gelininin Başı Bu Kez Kardeşiyle DertteMeghan ve Prens Harry

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meghan Markle Saray Magazin Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

ugur:

eee bizene yani bu ne ingiliz hayranligi sanki bizim kiraliyet ailesi adamlar o. tursa haber oluyor

15
4
yanıtYanıtla
HTB:

BABASINI HAYDAR BAŞ SANDIM Bİ AN :))))))

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title