Haberler

İran Temsilcisi Traktörsazi, Aykut Kocaman'a Transfer Teklifinde Bulundu

İran temsilcisi BF Traktörsazi, Aykut Kocaman'a transfer teklifinde bulundu. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir takımla anlaşmayan Aykut Kocaman, kararını önümüzdeki günlerde verecek.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman'a İran'dan sürpriz teklif geldi.

İran temsilcisi BF Traktörsazi, teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman'a teklif yaptı. Ajansspor'un haberine göre Kocaman'ın şu anda İran'da olduğu Traktörsazi ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. 53 yaşındaki teknik adamın önümüzdeki günlerde kararını vermesi bekleniyor.

"BEKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM" DEMİŞTİ"

Aykut Kocaman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Pek çok insanla, kurumla çatışma haline girdim. O nedenle biraz daha dinlenme sürecimi uzun sürdüreceğim. Buna hem benim hem ailemin ihtiyacı var. Bir süre daha beklemeyi düşünüyorum." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

Gs1905:

Puhahaha traktör ????:))))))) Yok münübüs :))))))))))))

5
8
yanıtYanıtla
trakyalı:

ula zır cahil. . . . traktörun 35 milyon türkü iranda temsil ettiğini bilirmisin. . mustafa denizlinin bir dönem hocalığını yaptığını bilirmisin. . her maçının iranda olay olduğunu bilirmisin. . ırandaki türklerin sesi olduğunu bilirmisin. . özellikle türk hoca istediklerini bilirmisin. . bilmezsin işkembeyi kübradan yorum olsun diye yazarsın. . internet denen bi şey var. . aç öğren. . utanma öğrenmenin yaşı yoktur. . .

yanıt1
yanıt0
UA:

Bu fenerliler ve taraftarımızı anlamıyorum adam başarılı bir sezon geçirdi ligi 2. bitirdi gs son maçta kaybetseydi şampiyondu türkiye kupasında finalde kaybetti aynı takım şimdi düşme potasın da

6
0
yanıtYanıtla
mestanAbi:

lütfen git

2
2
yanıtYanıtla
taşlı bayırlı:

aykut giderken volkanıda götür ordan arabistana geçersiniz

1
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

İRAN''IN FERDİ TAYFUR''U OLUR ARTIK. EE EN AZ ONUN KADAR AĞLIYOR. FENEREDE ŞARKI SÖYLER; BİLSEN UZAKLARDA KİMLER AĞLIYOR, GELEMEM SEVGİLİM COCU GİTMİYOR. . .

1
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

VALLA İYİ TAKIM BULMUŞ; TRAKTÖR, ZATEN OYNATTIĞI FUTBOLDE TAM BUNA UYGUN. AĞIR DEVİR VE AHESTE. . .

1
2
yanıtYanıtla
son samuray:

fenerin kendi evladı aykut kocaman ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. adı aykut değil de yabancı bir ad olsaydı değerli olurdu.

2
1
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

Aykut Yuvaya Dön;))

3
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

Başka takımı ne işin var iranda

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title