Haberler

    Ömer Bayram: "Artık Galibiyet Serisi Yakalamalıyız"

    A Milli Futbol Takımı, Bosna Hersek ile oynayacağı hazırlık maçı ve UEFA Uluslar Ligi'nde karşılaşacağı Rusya maçı öncesi Riva'daki Hasan Doğan Kamp Merkezi'nde bugün toplandı. Ömer Bayram açıklamalarda bulunurken, İsveç maçında çok güzel bir geri dönüşe imza attıklarını ve galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

    "Artık galibiyet serisi yakalamalıyız"

    Başarıya aç ve yetenekli bir takıma sahip olduklarını belirten Ömer Bayram, "İsveç maçı çok güzel maçtı. Tüm Türkiye'yi umutlandırdık ve inanılmaz bir geri dönüşümüz oldu ama o maç geride kaldı. Şimdi önümüzde Bosna ve tekrar bir Rusya maçı var. Bosna maçıyla başlamamız gerekiyor çünkü ocak ayından bugüne kadar Bosna Milli Takımı'nın yenilgisi yok. Bizim için güzel bir test olacak. Burada iyi yolda olduğumuzu göstermeliyiz. Yeni bir takımız. Başarıya aç ve yetenekli ayaklara sahip bir takımız. Nerede olduğumuzu görebilmek için Bosna maçı bizim için çok güzel bir test olacak ve artık galibiyet serisi yakalamamız gerek diye düşünüyorum. Herkesi yenebilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Rusya maçına baktığımızda son oynadığımız maçı telafi etmemiz gerekiyor. Trabzon'da gerçekten iyi oynadık ama skoru bulamadık. Rusya'da şimdi bunu telafi edip UEFA Uluslar Ligi'nde puanımızı 6 yapmak istiyoruz." dedi.

    "Nagatomo ile beraber şampiyonluk yolunda önemli işler yapacağız"

    Galatasaray'daki mevkidaşı Yuto Nagatomo ile aralarında çok iyi bir iletişim olduğunu aktaran Ömer Bayram şöyle konuştu:

    "Aradan 4-5 hafta geçti. İyi bir takım olabilmek için devamlı birlikte olmamız gerekiyor. Takımda da hava gerçekten çok güzel, arkadaşlık olsun, aile olsun ve gerçekten bir aile gibiyiz. Benim için çok güzel tekrar burada olmak. Demek ki performansımdan mutlular. Son maçta tabii ki iyi bir performans sergiledim ve bunun bir tesadüf olmadığını göstermem gerekiyor. Nagatomo tabii ki dünyada isim yapmış, çok kariyerli ve örnek bir futbolcu. Ondan çok şey öğreneceğim. Nagatomo ile sürekli iletişim halindeyiz. Bana çok yardımcı oluyor. Sonuçta 4. Dünya Kupası hedefi var ve kendisinin yaşı 32. Benim yaşım 27, yani bu ne demek oluyor, benim de kesinlikle bir Dünya Kupası oynamam gerek. Dediğim gibi başarıya açım ve Nagatomo'dan çok şey öğreniyorum. Benim performansım ne kadar iyi olursa Nagatomo'nun da performansı artacaktır. Bu da Galatasaray'a bir avantaj olacaktır. Şampiyonluk yolunda beraber çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum."

    Kaynak: Skorer / Spor

    A Milli Futbol Takımı Rusya Federasyonu Ömer Bayram Saraybosna Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title