Haberler

    Beşiktaş Bir İleri, Bir Geri

    Sezona 2’de 2 ile başlayan Beşiktaş son 6 haftada hayal kırıklığı yaşadı. Bu süreçte sadece 2 kez kazanan siyah-beyazlı takım, 1 yenilgi ve 3 beraberlikle 9 puan bıraktı.

    Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, bu sezon istikrar problemi yaşıyor. Lige iyi başlayan ve üst üste 2 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, sonraki 6 haftada ciddi puan kayıplarına engel olamadı.

    Sezonun ilk iki haftasında Akhisarspor'u 2-1 ve Erzurumspor'u 3-1 yenen Kartal, 3. haftada evinde Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Sonraki maçta Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Malatyaspor'u 2-1 yendikten sonra Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak istikrarsız görüntüsünü sürdürdü.

    Fenerbahçe karşısındaki puan kaybının ardından Kayserispor'u 2-0 yenmeyi başaran Kartal, 8. haftada Konyaspor ile 2-2 berabere kalarak puan kayıplarının devamına engel olamadı. Ligin son 6 haftasında ciddi düşüş yaşayan Beşiktaş, bu süreçte sadece 9 puan toplayabildi. Söz konusu maçlarda rakiplerine 2 kez üstünlük sağlayabilen siyah-beyazlı takım, 3 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Ligdeki ilk mağlubiyetini de son 6 hafta içinde alan Beşiktaş'ın puan kaybı şimdiden 9'a çıktı.

    Üç gün izin

    Teknik Direktör Şenol Güneş, Süper Lig'de milli araya girilmesi nedeniyle Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından futbolcularına üç gün izin verdi. Siyah-beyazlı takım perşembe günü çift idmanla Göztepe maçının hazırlıklarına başlayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Konyaspor Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title