Haberler

    Phillip Cocu, Süper Ligde Çalışan Hollandalıların En Kötüsü Oldu

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Phillip Cocu ile anlaştığında gündeme gelen Hollandalı teknik adamlar konusunda korkulan başa geldi. Hollandalıların Türkiye'de başarılı olamadığı hatırlatmaları arasında imzayı atan Cocu da, geçmişte burada görev yapan vatandaşı meslektaşlarıyla benzer bir akıbeti yaşadı, ancak bir farkla...

    Phillip Cocu şu ana kadarki performansıyla Türkiye'ye gelen Hollandalı teknik adamlar arasında en kötüsü oldu. Başakşehir karşısında da galibiyetin uzağında kalan Fenerbahçe, ligde ilk 8 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet ile geçti.

    ADVOCAAT 3 GALİBİYET 2 YENİLGİ ALDI

    Dirk Advocaat Fenerbahçe'deki ilk sekiz lig maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Sarı-lacivertlilerin başındaki görevine Aydınspor'dan 6 gol yiyerek başlayan Guus Hiddink'in Fenerbahçesi ilk sekiz lig karşılaşmasında 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı.

    EN KÖTÜ HOLLANDALI OLDU

    Galatasaray'ı 2009-10 sezonunda çalıştıran ve Frank Rijkaard ilk sekiz lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. 2015-16 sezonunda sarı-kırmızılılarda A takım teknik direktörlüğüne getirilen Jan Olde Riekerink ilk 8 maçını 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi ile kapadı. Cocu böylece sadece Fenerbahçe değil; Galatasaray'daki vatandaşlarının da gerisinde kaldı, Süper Lig'de büyük takımlarda görev yapan Hollandalılar arasında en kötü performansa imza attı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (19)

    1907-FB:

    COMOLLİ VARKEN KİM GELSE HİKAYE ALİ KOÇ COMOLLİ YE SAHİP ÇIKTIĞIN KADAR TAKIMA VE OYUNCULARA SAHİP ÇIKSAYDIN ŞUAN BÖYLE OLMAZDI SORDUN MU HİÇ FREY VE REYES NEYE GÖRE ALINDI METİN ŞENTÜRK KARDEŞİM BİLE ALMAZDI BUNLARI HADİ ALDIN OYNATMAZDI BUNLARI HATTA KADROYA ALMAZDI

    5
    0
    yanıtYanıtla
    şapkacı:

    Coco gidici zaten. Dikkat edin maçlarda gsnin lehine karar verilince hep gündem değiştirilip gsnin lehine olan pozisyon hiç konuşulmaz. muslera antalya maçının 1. dakikasında rakibe uçan tekme atıyor. Cüneyt çakır hiç birşey olmamış gibi maça devam ediyor. geçen yıllarda da aynıydı. hatırlayın geçen yıl gassarayın beleşten 3 er puan aldığı alanya maçı ve kayseri maçı hiç konuşulmadı. toplam 6 puan. 6 puanı çıksan galata ligi 4. sırada bitirir.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    .:

    FATİH TERİM SENİN ŞAPKANDAN TAVŞAN ÇIKARIYO COCU NAPIYO KOKUTMAKTAN BAŞKA

    yanıt2
    yanıt1
    FENEVASYON:

    MİSAFİR cocuĞU GİBİYDİN GELDİN DAĞITTIN HALA GİTMEDİN

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    ama bir cikis yaparsa hepinizi önüne koyacak haberiniz olsun bastir coco

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Efedayı:

    Birinci Hollandalı hata , ikincisisi zeka eksikliği ama üçüncüsü eşeklikten başka birşey değil. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    FB1907:

    SEN BU ADAMI TUTMAYA DEVAM ET ALİ KOÇÇ :(

    2
    1
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    BİR BİLEN VARSA SÖYLESİN. HANGİ HOLLANDALI GELDİ TAKIMLARIMIZ DA BAŞARI ELDE ETDİ

    2
    0
    yanıtYanıtla
    doğan güneş:

    Bu takımın başına kim gelirse gelsin başarı gelmesi mümkün değil eğer dün akşam başakşehirli futbolcular biraz daha becerikli olsa yada verilmeyen golleri sayılsa maç1-0 bitmişti gelecek maçı sivasla ordan alacağı en iyi sonuç beraberlik tabi yine var sistemi bozulmazsa yada başka birşey olmazsa comoli ve coku hemen kovulmalı ligi bilen bir teknik adamla yola devam edilmeli sezon bitiminde benzia elif elmas barış ve berk hariç hepsi satılmalı Ali koç bu gerçeği şuana kadar elli kere görmeliydi.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ali koç:

    ok hemen el atıyorum

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title