Haberler

    Volkan Demirel'den Ali Koç'a: Ne İçin Özür Dileyeceğim?

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasının yankıları sürüyor.

    Başkan Ali Koç, Başakşehir maçı öncesinde tecrübeli futbolcunun özür dilemesi halinde affedileceğini ifade etmişti. Ancak Volkan Demirel, ne için özür dileyeceğini bilmiyor. Tecrübeli file bekçisi kendisine hala bir tebligat ve gerekçe sunulmadığını belirtip neyle suçlandığını bilmediğini kaydetti.

    Kaptan olarak her zaman takımı ve arkadaşlarını korumaya çalıştığını dile getiren tecrübeli file bekçisi, özrü gerektirecek hatalı bir davranışının olduğunu düşünmüyor.

    "BEN SENDEN DAHA İYİ FENERBAHÇELİYİM" DEDİ

    Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasındaki olayın ana sebebinin, yöneticilerden biriyle yaşamış olduğu tartışma olduğu belirtildi. Tecrübeli file bekçisinin üst düzey bir yöneticiye "Ben senden daha iyi Fenerbahçeliyim" dediği ve bardağı taşıran son damlanın da bu olduğu ileri sürüldü. Bu ismin de Semih Özsoy olduğu belirtildi.

    COMOLLI - VOLKAN GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

    Öte yandan Volkan Demirel'in Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli ile yaptığı görüşmelerin detayları da ortaya çıktı.

    Ligde ve Avrupa'da üst üste gelen kötü sonuçlar sonrası takım kaptanı Volkan'a geldikleri durumla ilgili sorular soran Ali Koç ile Comolli, detaylı bilgiler aldı. Volkan'ın sıkıntıları tek tek anlattığı ve hiçbir konuyu gizlemediği kaydedildi.

    "BAZI FUTBOLCULAR DURUMUN FARKINDA DEĞİL"

    37 yaşındaki kaptanın, "Takım içerisinde çok fazla yeni transfer var son iki senedir. Yeniler ve eskiler arasında bir bağ tam oluşmadı. Henüz takım olamadık. Bazı oyuncular durumun farkında değil. Ruhsuz ve umursamaz tavırlar oluyor. Herkes aynı oranda ciddi değil" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

    Volkan Demirel'in bilhassa bazı yabancı oyuncuların henüz sıkıntıları kavrayamadığını düşündüğü ve takım içerisinde de bunu sert bir şekilde arkadaşlarına anlatmaktan çekinmediği vurgulandı. Yenilgiler ve kayıplardan sonra soyunma odasında tecrübeli kalecinin sert bir şekilde sürekli uyarılar yaptığı dile getirildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Volkan Demirel Başakşehir Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları
    500

    Yorumlar (63)

    fenerlihalit:

    yakisir volkana ne icin özür dileyecekmis ??? ali koc baskanligina yi basladi :))) aynen devam seni gezici destekcisi beter olasiniz

    11
    7
    yanıtYanıtla
    Erman genç:

    Bir GS''li olarak Ali Koçun Cocu''nun sonuna kadar arkasındayız Mahvettiniz takımı, , Devam edin kavgaya lig yarıya gelinceye kadar Bize Kalsın lig :)))

    15
    2
    yanıtYanıtla
    Erol macit:

    Ya tarihin en kötü fenerbahçesi bundan kotüsu yok fenerlilere aykutu arattın ya helal osun sana ali koç büyük başkan??????

    10
    6
    yanıtYanıtla
    Böyle otorite olmaz:

    Belki de biz Alex''e Emre''ye ve en sonunda Volkan''a yaptıklarınızın bedelini ödüyoruzdur. Sen sayın başkan otorite kurmak için yanlış adamı seçtin. Ayrıca otorite kurmak oyuncunuzu kadro dışı bırakmakla olmuyor. Verdiğiniz sözleri tutmakla otorite kurulur o da sende yokmuş kusura bakma

    14
    1
    yanıtYanıtla
    Çapkın:

    Ali koç tan cacık olmaz

    11
    4
    yanıtYanıtla
    hüseyin kaya:

    volkanı istemiyorum bir fb olaraktan

    5
    10
    yanıtYanıtla
    FB:

    bir Fenerbahçe''li Volkanı istemiyorum demez. Boş laf yapma

    yanıt0
    yanıt0
    KARA MAMBA):

    geçmişine bak anlarsın volkan efendi

    7
    6
    yanıtYanıtla
    keratin01:

    volkan ve emre futbolun yüz karalarıdır bunlar acılen lısans ıptal edılıp hayvanat bahcesıne bağışlanmalıdır

    8
    4
    yanıtYanıtla
    ...:

    kötü giden bir takım, takımı havaya sokmaya çalışan bir kaptan hoppppp kadro dışı kaptan yazık ne hale getirdiniz takımı

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title