Haberler

    Göztepe Geçen Sezondan Geride Kaldı

    Kasımpaşa mağlubiyetiyle serisi sona eren Göztepe, geçen sezonun 8. haftasına göre 4 puan geride kaldı.

    Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa maçını 3-1 kaybederek üst sıralara tırmanma şansını tepen Göztepe, geçen sezonun 8'inci haftasına göre 4 puan geride kaldı.

    Milli maç arasına moralsiz giren sarı-kırmızılılar, 2017-18'de teknik direktör Tamer Tuna döneminde 8 haftada 16 puan toplarken, Bayram Bektaş'la ise 12 puan aldı. Geçen yıl tam 14 sene aradan sonra Süper Lig'de mücadele eden İzmir temsilcisi, bu periyotta Trabzonspor, Osmanlıspor, Gençlerbirliği, Sivasspor ve Antalyaspor'u mağlup edip, Fenerbahçe ile berabere kaldı.

    Sadece Kayserispor ve Başakşehir müsabakalarını kaybeden İzmir temsilcisi 8'inci haftayı 16 puanla 2'nci sırada tamamladı. Göztepe 2017-18'de rakip filelere 17 gol bırakırken kalesinde 12 gol gördü ve artı 5 averaja sahip oldu. Bu sezon ise lige istediği başlangıcı yapamayan sarı-kırmızılılar, ilk galibiyetini 3'üncü haftada Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek elde etti.

    Üst üste Kayserispor, Trabzonspor ve Atiker Konyaspor maçlarından galibiyet çıkaran sarı-kırmızılılar, Yeni Malatyaspor, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Kasımpaşa'ya yenilip hiç berabere kalmadı. Hanesine 12 puan yazdıran Göztepe milli araya 9'uncu basamakta girdi. Ağları 10 kez sarsan İzmir temsilcisi, kalesinde 11 gol görüp eksi 1 averaj elde etti.

    Öte yandan gelecek hafta şampiyonluk adaylarından Beşiktaş'ı misafir edecek Göztepe'de sol bek Traore, sağ bek Gassama, stoper Kadu ve orta saha Atakan sakat.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kasımpaşa İzmir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title